Osječko-baranjska

MOTOZEKE DARIVALI SLATKIŠIMA I UDRUGU OBITELJI DJECE S AUTIZMOM "DAR"

Motozeke slatkišima darivali najmlađe

Uoči Uskrsa, već je dobro poznato, u Osijeku stižu Motozeke. I ove godine zečevi na motorima provozali su se gradom i slatkišima darivali najmlađe.

motozeke   FOTO:Emica Elvedji / CROPIX
Piše: Jelena Grgić / STV

Uz glasno turiranje motorima i trubljenje Motozeke i bajkeri stigli su do središta Osijeka. Djeca su ih s nestrpljenjem iščekivala kako bi se s njima fotografirali i tako sačuvali uspomenu na ovaj preduskrsni susret.


"Ponovno smo došli, 11. godinu zaredom i nadamo se bar još 30-40 dok god zeko bude živ. I zeke se mogu vozi na motoru? Naravno, to smo dokazali i prije, vozit ćemo se i dalje" , rekao nam je MOTOZEKO.

Motozeke kao i uvijek nisu stigli praznih ruku. U košarama su djecu čekali slatkiši.  Članovi Moto kluba Osijek tako su i ove godine nastavili uskrsnu tradiciju druženja sa svojim sugrađanima. U akciju se uključilo preko 150 motociklista iz grada, ali i šire.

"Pokušavamo prezentirati motoriste u jednom novom , lijepom svjetlu u onom kojem jesu. Ovo je idealna prilika da pokažemo tko smo i što smo iza ovih crnih odijela i da uveličamo uskrsne blagdane i obradujemo mališane, njihove roditelje i djedove i bake", izjavio je predsjednik Moto kluba Osijek, Zdravko Bošnjak.

Iz središta Osijeka Motozeke su se uputile do Udruge obitelji djece s autizmom „Dar“ gdje su njihove članove također darivali slatkišima.