Zabava

ISPOVIJESTI DJEVERUŠE

Kad se mladenka pretvori u čudovište

Sigurno ste već čuli za naziv "bridezilla". Njega koristimo kada mladenka u pripremama za vjenčanje izgubi zdrav razum i počne se prema svima ponašati kao čudovište. No ova mladenka je toliko otišla u krajnost i izludila svoje djeveruše sa "malim" zahtjevima da je završila na internetu. Prenosimo vam pismo mladenke iz pakla.

Ilustracija   FOTO:pixabay.com
Piše: Republika.eu/Mamamia.com

"Dobrodošle na pripreme za moju djevojačku večer. Danas je točno 6 mjeseci do vjenčanja stoga sam odredila pravila kojih se u to vrijeme morate pridržavati. 

1. Za tri tjedna će biti vaganje. 

2. Nitko ne smije biti mršaviji od mladenke. Što bi značilo da će Kelly i Lizzie biti na proteisnkoj prehrani kako bi dobile kile. Sve sam se dogovorila s nutricionistom koji će vas kontaktirati.

3. Na spavanje morate ići u pristojno vrijeme. Ne želim vidjeti podočnjake.

4. Kupaći kostimi: želim da sve imate jednake bikinije na kojima će na gaćicama sa cirkonima biti ispisano "djeveruša".

5. Dalje što se tiče bikinija, bretele nisu dozvoljene jer ne želim da imate ružne crte od sunca.

6. Kreme za sunčanje su obavezne. Želimo da izgledate lijepo, a ne kao reptili. 

7. Govori: Ukoliko planirate držati zdravicu, govor trebate poslati na razmatranje najmanje 4 tjedna prije vjenčanja. Znamo što se dogodilo kod Taylor.

8. Frizure: Ako se želite šišati, morate me obavijestiti o planiranoj frizuri kako bih ju odobrila. Isto se odnosi i na bojanje. 

9. Prisutnost na svim događanjima je obavezna. No spremna sam učiniti iznimku ukoliko bude potrebno.

10. Tetoviranje je do 6. lipnja zabranjeno. One koje već imaju tetovaže na vidljivim mjestima biti će privatno kontaktirane radi (privremenog) uklanjanja. 

 

Hvala vam na vremenu i razumijevanju. Sve se trebate pridržavati ovih malih zahtjeva i sigurna sam da ćemo imati vikend za pamćenje. 

Samo se šalim...recimo. 

 

Volim vas,

Mladenka."

 

Izvor: mamamia.com