Ljubav & sex

PUTOKAZ DO G-TOČKE

Poza koju žene nikada neće odbiti

Nažalost, formula za savršen seks u kojem će oba partnera doći do vrhunca ne postoji. No ipak postoji poza u kojoj žene najlakše dolaze do orgazma.

Ilustracija   FOTO:pixabay.com
Piše: Republika.eu/Zadovoljna.hr

Ženama je generalno potrebno puno više vremena da dožive orgazam nego muškarcima, a mnoge žene ga ni ne dožive svaki put. Razlog tome je što one imaju puno erogenih zora koje se kod svake žene nalaze na različitim mjestima i nisu baš dostupne. 

No ipak postoji naomiljenija poza među ženama koja ih najbrže dovodi do orgazma, pokazalo je jedno istraživanje. Riječ je o misionarskoj pozi koja omogućuje maksimalan kontakt s partnerovim tijelom i usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su vrlo jaki pokretači strasti.

Isto tako, u ovom položaju najjednostavnije je doći do ženske G-točke koja također može biti odgovorna za snažan orgazam.

Iako je ova poza jedna od najjednostavnijih, to ne znači da mora biti i dosadna. Uvijek možete dati mašti na volju i malo začiniti stvari. 


Klasična misionarska poza

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih koljena ili ispruženih nogu oslanjajući tijelo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za pojačani užitak žena može stavit jastuk ispod zdjelice (stražnjice).


Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole dominirati u seksu. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo no muškarac može sudjelovati podizanjem zdjelice.

A na koje još načine možete izvesti misionarca, pročitajte na Zadovoljna.hr.