Lokalni izbori 2017

ANUŠIĆ PREDSTAVIO NOVE ČLANOVE

Lović i Dešić napustili Šišljagića i prešli u HDZ, pridružio im se i Šimić

Kako smo već ranije danas najavili, Osječko-baranjski HDZ javnosti je predstavio nove članove.

Piše: Republika.eu / I.K.

Radi se o Ivanu Loviću, načelniku Općine Gorjani, Slavku Dešiću, načelniku Općine Drenje te Hrvoju Šimiću, potpredsjedniku Gradskog vijeća Grada Našica.

"Jednostavno, imam osjećaj da nemamo više vremena za čekati. Imam povjerenje naših glasača u drugom mandatu, ako želim i treći mandat moramo doista napraviti jedan iskorak. Imamo u pripremi velik niz projekata, neki su već i odrađeni, aplicirani, neki su u samoj pripremi. Mislim da je trenutak da se Općina Drenje mora bolje povezati sa Zagrebom, sa ministarstvima, uspostaviti jednu bolju komunikaciju i držati se afirmativne politike koja će tome kraju donijeti boljitak", rekao je Slavko Dešić.

Lović je istaknuo kako na predstojećim Lokalnim izborima daje podršku Ivanu Anušiću za župana Osječko-baranjske županije.

Ovi prelasci dogodili su se nakon serije odmicanja više čelnih ljudi općina u Osječko-baranjskoj županiji od sadašnjeg župana Vladimira Šišljagića i njegove "Snage Slavonije i Baranje", a koja su se dogodila u proteklih mjesec dana.