Lokalni izbori 2017

''SNAGA SLAVONIJE I BARANJE'' NA APARATIMA

Danas definitivna potvrda: Lović, Dešić i Šimić prešli u HDZ!

Osječko-baranjski HDZ danas će održati konferenciju za novinare na kojoj će javnosti predstaviti novi članove.

Snaga Slavonije i Baranje   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu / I.K.

Riječ je, kako navode u pozivu poslanom medijima, o aktivnim članovima političkog života naše županije koji su prepoznali potencijale obnovljenog i konsolidiranog HDZ-a te svoje političko djelovanje žele nastaviti u prepoznatljivom timu s jasnom vizijom budućnosti Osječko-baranjske županije.

Kako doznajemo, radi  se o Ivanu Loviću, načelniku Općine Gorjani, Slavku Dešiću, načelniku Općine Drenje te Hrvoju Šimiću.

Podsjetimo, kao što je naš portal već pisao, ovi prelasci dogodili su se nakon serije odmicanja više čelnih ljudi općina u Osječko-baranjskoj županiji od Vladimira Šišljagića i njegove "Snage Slavonije i Baranje" proteklih mjesec dana, a što će danas dobiti i svoju službenu potvrdu.

PROČITAJTEŠišljagiću pobjegla još tri načelnika općina Osječko-baranjske županije u HDZ. Vrkić najbolji saveznik!

Oni koji su ga napustili, odlazak od Šišljagića objašnjavaju tvrdnjama kako je njihov dojučerašnji lider izdao regionalni program i potpuno se približio ljevici. Rekli su i kako je sada potpuno jasno da je motiv Šišljagićeva pokretanja puča u HDSSB-u bila borba za svoje osobne interese i pokušaj očuvanja županske fotelje u nadolazećim izborima, a što oni ne mogu prihvatiti.