Moda & ljepota

SAJAM VJENČANJA 8. GODINU U OSIJEKU

Sve na jednom mjestu za jedan od najvažnijih dana

Organizacija vjenčanja može biti poprilično opsežan posao jer sve mora biti savršeno. Budući mladenci imali su priliku na Sajmu vjenčanja saznati sve o pripremama i organiziranju jednog od najvažnijih dana u životu. I ovogodišnja sezona sajma započela je u Osijeku, nakon čega seli u Split i Zagreb. Evo što se sve moglo vidjeti.

Sajam vjenčanja   FOTO:STV
Piše: STV / Republika.eu

Gala modna revija na 8. Sajmu vjenčanja u Osijeku predstavila je vjenčanice brojnih modnih dizajnera i salona vjenčanica. Taj odjevni predmet gotovo je središnji dio svakog vjenčanja, no ne i jedini. Tako su se na sajmu mogle pohađati cvijetne radionice, probati razne torte i slastice i pogledati make up i hair show prezentacije. 

Na revijama su prikazane i odjevne kombinacije za ostale uzvanike vjenčanja. Organizacija vjenčanja može biti frustrirajuć posao, a ideja sajma je da upravo na jednom mjestu mladenci vide sve što im je potrebno za vjenčanje iz snova. Jer kako mnogi tvrde, upravo im je to najsretniji dan u životu.

Sajam i ove godine podržava humanitarnu akciju "Paličić gore" kojom se želi pomoći najmlađim građanima Hrvatske, prijevremeno rođenoj djeci, na način da se rodilišta opreme inkubatorima i ostalim potrebnim aparatima.