Moda & ljepota

HUMANITARNI PROJEKT PALČIĆ GORE

Domaće zvijezde zablistale na VIP modnoj reviji na Sajmu vjenčanja u Osijeku

Ruža Janjiš, pobjednica emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske, glumac HNK-a Aljoša Čepl, solistica HNK-a Ivana Medić, kazališna glumica Petra Cicvarić, glazbenica Mia Dimšić, Željko Kovačević i Sanja Račić, novinari i voditelji HRT-a, i Irena Slovaček, međunarodna fitness prezenterica i glumac HNK-a Aleksandar Bogdanović zablistali su na sinoćnjoj VIP modnoj reviji održanoj u sklopu Sajma vjenčanja u Osijeku i time podržali nacionalni humanitarni projekt Palčić gore! Posebna je poslastica bio glazbeni nastup vokalnog ansambla Brevis.

Piše: Sib.hr / Story.hr / Republika.eu

Na gala modnoj reviji 8. po redu Sajma vjenčanja u Osijeku koji se ovog vikenda održava u centru Portanova tražilo se mjesto više! Domaće su zvijezde prošetale modnom pistom u vjenčanim i večernjim haljinama etabliranih hrvatskih dizajnera i salona vjenčanica i tako pridonijele nacionalnoj kampanji Palčić gore! kojom se ukazuje na potrebe i probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Ova manifestacija tradicionalno podržava male Palčiće i kroz humanitarnu tombolu u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji i tako osvojiti vrijedne nagrade sajamskih izlagača. 

Modne revije koje potpisuju Vesna Sposa, Atelier Stefanie, Lidija Pihler Yuniku, Vjenčanice Nikolina, Gray by Ivana Čizmadija i La Sposa by Mirna Gvajdek, cvjetne radionice, make up i hair prezentacije, degustacije slastica i torti, brojni izlagači iz vjenčane industrije i sajamski popusti očekuju buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja i danas u TC Portanova na 2. katu. Ulaz je besplatan, a Sajam vjenčanja otvoren je do 21 sat.