Politika

UVJERLJIVA POBJEDA

Davor Bernardić novi predsjednik SDP-a

Davor Bernardić izabran je uvjerljivo za novog predsjednika SDP-a. U drugom krugu unutarstranačkih izbora osvojio je gotovo 65 posto glasova, dok je Ranko Ostojić dobio potporu nešto više od 35 posto članova SDP-a.

Davor Bernardić novi predsjednik SDP-a   FOTO:Goran Mehkek / CROPIX
Piše: Media Servis

Novi čelnik SDP-a svima se zahvalio, te je najavio da od danas kreću graditi graditi društvo jednakih mogućnosti. Ostojić novom predsjedniku obećava punu potporu.

"Snaga SDP-a su ljudi koji žele dobro ovoj zemlji i budite mi podrška u ovom vremenu koje je pred nama. Dvaput je SDP Hrvatsku čupao iz recesija u koje su nas uvukli naši politički konkurenti - HDZ", poručio je Bernardić. " Čestitam SDP-u, čestitam Davoru. Ja nisam odustajao, neće ni on, i ono što je najvažnije u SDP-u to je slika SDP-a to u HDZ-u nikada nećete vidjeti" rekao je Ostojić. Članovima stranke obratio se i bivši čelnik SDP-a Zoran Milanović koji je pozvao članove da pomognu Bernardiću.

" Davor Bernardić novi je predsjednik SDP-a i od danas mu svi dugujemo lojalnost i pravu prijateljsku potporu.Pred vama su izazovi onih koji trebaju voditi Hrvatsku. To je vaš zadatak - voditi Hrvatsku. Živjeli!", rekao je Milanović. Službeni rezultati bit će objavljeni u ponedjeljak u 14 sati.