Događanja

PODIZANJE SVIJESTI

Dani zaštite i sigurnosti 2016

Dani zaštite i sigurnosti održavaju se od 23. do 25. rujna u Zagrebu, a cilj je podizanje svijesti šire javnosti o značaju sigurnosti i o ulozi sigurnosnih službi u društvu.

Policija   FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
Piše: Media Servis

Manifestacija se održava povodom Dana zaštitara, koji se obilježava 21. rujna, a uključuje sportske igre, trodnevnu izložbu i prezentaciju opreme i usluga sektora sigurnosti i pokazne vježbe za građane u centru grada, kao i konferenciju o kritičnoj infrastrukturi, namijenjenu tvrtkama privatne zaštite i korporativnom sektoru.

Međunarodna konferencija "Kritična infrastruktura", održat će se 23. 9. u hotelu Dubrovnik, s početkom u 9.30 sati, a okupit će brojne sigurnosne stručnjake iz Hrvatske i zemalja u okruženju. Dani zaštite i sigurnosti se održavaju po drugi puta, a osim približavanja sigurnosti građanima namjera je potaknuti sigurnosne službe da šire otvore svoje djelovanje spram javnosti.

U sklopu Dana zaštite i sigurnosti 2016. održat će se: 23. - 25. 9. Izložba i prezentacija opreme i usluga sektora sigurnosti te pokazne vježbe, Trg bana Josipa Jelačića i 23. 9. Međunarodna konferencija o zaštiti kritične infrastrukture, Hotel Dubrovnik.