Moda & ljepota

HOLLYWOODSKA TAJNA VITKE LINIJE I ZDRAVLJA

Slavni luduju za ovim receptom

Omiljena holivudska nutricionistkinja Kimberly Snyder otkrila je kako njeni klijenti s A-liste postižu vitku liniju, sjajnu kožu i bujnu kosu biranjem sljedećih namirnica.

Piše: Republika.eu/Zena.hr

Kimberly Snyder savjetovala je mnoge poznate glumce i slavne dame od Drew Barrymore do Dite von Teese. Nedavno je objavila knjigu u kojoj detaljno objašnjava 85 recepata za ljepotu. Savjeti uključuju jedenje banana za uklanjanje vrećica ispod očiju te ispijanje kokosove vode protiv mamurluka. Svi njeni recepti su bez glutena i mliječnih proizvoda, od lako dostupnih namirnica.

Objašnjava važnost sastojaka koji čiste crijeva i time čine ljude ljepšima, a njena glavna mantra je „ljepota iznutra prema van“.

„Mnogi klijenti vide promjene na koži i energiji već za 3 dana, kilaža lako odlazi i ono važnije – ne vraća se.“ – kaže Kimberly.

Ona je protivnik brojanja kalorija i smatra da je detoksikacija dugotrajni program koji se redovito mora prakticirati za vidljive rezultate.

Njen program je stil života, a za one koji se boje tako velikih odricanja savjetuje barem izbacivanje pića s umjetnim sladilima jer uzrokuju suhu kožu i izbijanje prištića.

„Imaju 0 kalorija, ali ono što sam vidjela da rade ženama i djevojkama… prepuna su kiselih kemikalija i totalno izbacuju tijelo iz ravnoteže. Jednostavno je previše problema vezanih uz gazirana pića.“

Prva stvar koju Kimberly savjetuje svojim klijentima je da počnu piti zeleni smoothie, za koji kaže: „To je ukusno piće, koja nam daje ne samo motivaciju za gubitak kilograma, nego i pomlađuje kožu, usporava starenje i povećava energiju. Potpuno je jednostavno i pomoglo je mojim mnogim klijentima, od holivudskih zvijezda do zaposlenih majki. Često radim kao nutricionist na filmskim setovima i kada ih upoznam s ovim smoothiejem iduće što vidim je da ga svi glumci, direktori i producenti piju svaki dan jer obožavaju njegov učinak!”

Isprobajte i vi ovaj omiljeni doručak Chaninga Tatuma, Kerry Washington, Chrisa Hemswortha, Jamesa Ruffala, Amande Seyfried, Josha Duhammela, Vincea Vaughna, Malin Akerman, Haylie Duff, Reese Witherspoon i mnogih drugih.

Iskustva, recepte i još pokoju informaciju doznajte na Zena.hr