Gastro

PRIRODNA MEDICINA

Sirupom od limuna, meda i peršina protiv bubrežnih kamenaca

Pojava bubrežnih kamenaca u današnje je vrijeme sve učestalija. Kamenci su uzrok ekstremne, probadajuće boli koja često završi tako da morate zatražiti hitnu pomoć, a mogu biti i uzrok različitih opasnih komplikacija.

Umjesto opasnih lijekova najsigurnije rješenje protiv bubrežnih kamenaca su prirodni lijekovi   FOTO:cazin.net

Prema podacima iz razvijenih zemalja, 1 od 10 osoba tijekom života oboli od bubrežnih kamenaca. Kamenci se najčešće javljaju kod ljudi u dobi između 30 i 45 godina, a muškarci obolijevaju 10 puta češće od žena. Bubrežni kamenci su čvrste nakupine kristalnog oblika. Obično se stvaraju u bubrezima, no mogu se razviti bilo gdje u mokraćnom sustavu – bubregu, mokraćovodu ili mokraćnom mjehuru.

Simptomi bubrežnih kamenaca su jaka bol u donjem dijelu leđa nedefinirana bol u predjelu želuca koja ne prolazi tragovi krvi u urinu  mučnina i povraćanje temperatura i osjećaj zimnice neugodan miris urina i zamućeni izgled nedostatak energije česta potreba za mokrenjem popraćena svrbežom

Umjesto opasnih lijekova koji izazivaju razne nuspojave, najsigurnije rješenje protiv bubrežnih kamenaca su prirodni lijekovi.

Više pričitajte na: alternativa-za-vas.com