Politika

BIJESNE REAKCIJE GRAĐANA

Most ''gasi požar'' na Facebooku, raspravljaju se s komentatorima

Nakon bijesnih reakcija građana na njihovu tvrdnju da je koalicija Hrvatska raste kriva za njihovo neispunjavanje obećanja o smanjenju saborskih privilegija, MOST je odlučio pokušati smirivati komentatore na Facebooku.

Božo Petrov   FOTO:Jurica Galoic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / N1

"Napada vas se jer ste obećali to napraviti, a niste. Napada vas se jer ste za saborske zastupnike obećali plaće od 9.999 kn, a od toga neće biti ništa. Sami ste rekli da će smanjenje plaća saborskim zastupnicima biti dokaz da ste solidarni s običnim pukom. Napada vas se jer ste obećali smanjiti 150 parafiskalnih nameta, a izjašnjavate se da ove godine nećete dirati porezni sustav, sad ispada da još moramo biti zahvalni jer se neće dodati veći porezi u porezno preoptrećenoj zemlji. Napada vas se jer ste rekli da novih poreza neće biti, a najavljujete porez na nekretnine. Ovime ne kažem da su drugi bolji od vas, ali činjenica je da niste napravili što ste obećali", piše im jedan komentator.

"Pave, prijedlog o rezanju plaća još nije ni došao u proceduru. Ovdje se radi o našem prijedlogu ukidanja prava na plaću nakon isteka mandata. Oba ta zakona ce biti donesena jer su se s njima složile obje koalicije, a problem je sto je 5 zastupnika preduhitrilo donošenje Zakona", odgovara im Most.

"Vi ste najobičniji prevaranti.....opasnih namjera. S HDZ-om barem znamo na čemu smo", piše im drugi.

"Možeš li argumentirati zašto su smradovi oni koji stvari žele mijenjati?! Pročitaj status i članak", odgovaraju Mostovci.

"Pa vi ste na vlasti i imate većinu u saboru, ne možete nas uvjeravati da je manjina kriva. Hej, pa nismo djeca od 5 godina da nas muljate", piše treći.

"Zakon će se donijeti i nije problem većine nego onih koji su preduhitrili donošenje Zakona i podnijeli zahtjev za ostvarivanje privilegija", odgovara administrator Facebook stranice.

"Uvijek je netko drugi kriv", rezignirano će jedna građanka.

"A tko je kriv ako smo mi poslali Zakon u proceduru a 5 uhljeba preduhitrilo donošenje Zakona i podnijelo zahtjev za ostvarivanje prava nakon sto su samo dva dana bili zastupnici?!", brani se Most.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.