Ljubav & sex

KAKO? LAKO!

Pokažite ljubav na sedam načina - bez riječi!

Velike akcije uvijek govore više od velikih riječi kada je u pitanju ljubav, zato je važno naučiti kako iskažete svoje emocije bez korištenja riječi. Sjećate se osoba koje su vam toliko puta u životu rekle da vas vole, a kada treba na dijelu da se pokažu, nije ih bilo?

Pokažite ljubav!   FOTO:udajemse.hr
Piše: Republika.eu/ Zenstvena.hr

Izdvojte vrijeme za najbliže

Bez obzira koliko ste zauzeti, uvijek treba naći vremena za osobe koje volite. Možda imate mnogo važnih zadataka, poslovnih izazova i vaš partner, roditelji i prijatelji sigurno se trude da vas makimalno razumiju. Međutim, ne oslanjajte se samo na njihovo razumijevanje, već ih nazovite i pitajte kako su, kako im je protekao dan. Napravite pauzu pa popite kavu ili organizirajte ručak.

Saslušajte ih

Jedan od najjednostavnijih načina da pokažete svoju ljubav je da saslušate vama drage osobe. Slušajte svaku riječ, čak iako vam tema nije zanimljivija, jer su se i oni možda našli u takvoj situaciji kada ste vi govorili nešto što im nije previse blisko. Pitajte ih za neke prošle događaje ili situacije kako su ih riješili. Pokažite interes i za probleme koje ih muče ili su prošli.

Poljupci i zagrljaji

Kada je u pitanju pokazivanje ljubavi prema nekome, topli zagrlaj i poljubac su najbolji način. Bez obzira da li ste nekome uputili poljubac za dobro jutro ili laku noć dajete na znanje dragoj osobi da vam je stalo do nje. Ne samo da će toj osobi prijati ovaj ritual već će i vama biti puno srce, a osmijeh na licu je neizbježan.

Olakšajte im život

Pritom se ne misli samo što ćete im financijski pomoći, već učiniti za njih sitnice na koje možda nisu očekivali. Kupite im neophodne namirnice, očistite dom, iznenadite ih neočekivanim poklonom. Možda djeluju kao sitnice, ali zapamtite da sitnice život znače.

Pošaljite paket

Mali paketić napravljen s ljubavlju obradovaće svaku vama dragu osobu naročito onu koja nije tako blizu vas. Skupite sitnice ili neke potrepštine i uputite na željenu adresu, osmijeh i iznenađenje neće izostati jer je to znak na neprestano mislite i brinuti za osobu. Uz duhovitu poruku punu ljubavi ovaj poklon biće pravi pogodak.

Kuhajte za njih

Većina ljudi trudi se pokazati svoje najbolje kuharske vještine događajima kao što su: Božić, Uskrs, slave, doček Nove godine. Kako bi bilo da osim ovim praznicima, pripremite romantične večere za partnere ili bogati tjedni ručak za obitelj ili roditelje. Spremite njihova omiljena jela, zanimljivu dekoraciju stola i nazovite ih da zajedno uživate i zajedničkim trenucima, ukusnoj hrani i dobroj atmosferi.

Podržite ih

Svi griješimo, ljudska smo bića! Baš iz ovog razloga je važno daosobama koje volimo podržimo kakve god pehove napravili. Bez obzira ako ste najbolju prijateljicu upozorili da nije krenula dobrim putem, nemojte joj u najtežim trenucima reći “Rekla sam vam”. Budite rame za plakanje i podrška u riječima da svi griješe i da je najvažnije izvući pouku iz kritične situacije.


Izvor: Zenstvena.hr