Glazba

NIKAD VIĐENO!

Lidija Bačić u istom danu objavila dva seksi spota

Jako sam uzbuđena što su danas izašle čak dvije moje pjesme. Zašto dvije? To je moj novogodišnji poklon svim mojim fanovima, rekla je seksi pjevačica Lidija Bačić

Lidija Bačić   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu/ 24sata.hr

Lidija Bačić iznenadila je sve fanove te je u isto vrijeme objavila čak dvije nove pjesme. Radi se o pjesmama 'Prokleto dobro ljubiš' i 'Sat otkucava' za koje je snimila i spotove. 

Jako sam uzbuđena što su danas izašle moje dvije pjesme. Zašto dvije? To je novogodišnji poklon svim mojim fanovima, koji su s nestrpljenjem iščekivali nešto novo od mene. Odlučila sam ih iznenaditi i počastiti s dvije sjajne pjesme. 'Prokleto dobro ljubiš' je moćna pjesma koja me osvojila na prvu. Puno žena će se u njoj pronaći. 'Sat otkucava' je pjesma koja će obilježiti mnoge izlaske i provode s društvom. Pojačajte na najjače i uživajte" - poručila je Lidija Bačić.

Tekst pjesama potpisuje Fayo, glazbu i aranžman za 'Sat otkucava' potpisuje Natko Smoljan, a za pjesmu 'Prokleto dobro ljubiš' je glazbu napisao Denis Dumančić, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović. Spotove potpisuje Dario Radusin.

U nastavku možete pogledati spot za pjesme 'Prokleto dobro ljubiš' i 'Sat otkucava'

 

Izvor: 24sata.hr