Zabava

IDEJE ZA NOVOGODIŠNJI PARTY

Osigurajte vrhunsku zabavu za najluđu noć u godini

Tko kaže da party kod kuće nije zabavan? Upravo takav može biti i ako Novu godinu čekate kod kuće. Napravite pravi ambijent, ukrasite dom, budite maštoviti. Ako slavite u društvu, svakome neka pripadne jedna uloga za koju će se pobrinuti, a ako slavite sami uvijek ima prijedloga kako tu noć učiniti romantičnom i posebnom! Evo naših ideja

Najluđa noć u godini   FOTO:Pinterest
Piše: Republika.eu/ Zena.hr

Igre

Da začinite večer i učinite je zabavnom, osmislite razne igrice. Primjerice, napravite smiješne fotografije koje će vam uvijek ostati u sjećanju. Igre riječi, pogađanja i opisa uvijek su zabavne u društvu i s njima ćete se garantirano dobro nasmijati! Oslobodite maštu, prosurfajte, osmislite nešto svoje... U ovoj noći nema granica, a sve što planirate, planirajte prema tome s kojim ljudima ćete provesti ovu večer.

Glazba

Neizostavan dio novogodišnjeg partya! Odaberite pravu glazbu koja je jako bitna za svaku feštu, a posebno za doček nove godine. Uskladite ukuse od svih i dopustite da i drugi sudjeluju u ovom odabiru, jer će tako zabava biti zagarantirana. 

Dekoracije i hrana

Iznimno bitna stavka i nikako je nemojte prepuštati slučaju. To znači - posvetite dovoljno vremena da aranžirate prostor u kojem ćete boraviti. Ništa od toga ne zahtijeva puno vremena, samo malo dobre volje. Nabavite balone, glitter šljokice, razne vrste svijeća koje ćete upaliti, prskalice... Obavezno se pobrinite za šampanjac i prigodne čaše iz kojih ćete nazdraviti u ponoć. 

Kada govorimo o hrani, odlučite se da pripremite nešto što svi volite. Nema smisla pripremati razne delicije, uložiti mnogo truda, a da na kraju hrpa toga ostane jer nitko nije pojeo. Finger food, muffini, male pizze


Izvor: Zena.hr