Ljubav & sex

PRAVO JE VRIJEME ZA MALO AKCIJE

Isprobajte Božićne seksi poze

Želite mirne, ali i uzbudljive blagdane? Nekoliko dana neprestanog druženja s najdražom osobom je pred vama, bit ćete odmorni i siti – pravo vrijeme za malo akcije uz zvuk zvončića koja će vam nabaciti najveći osmijeh na lice

Pravo vrijeme za malo akcije uz zvuk zvončića koja će vam nabaciti najveći osmijeh na lice   FOTO:Fotolia
Piše: Republika.eu/ Zadovoljna.hr

Tiha noć

Kuća vam je puna gostiju? Budite tihi. Možda je netko i s vama u sobi ili su zidovi tanki... On neka legne na leđa s ispruženim nogama, ona neka se smjesti na "njega" i ispruži noge pokraj njegovih s vanjske strane. Zahtijevaju se mali, ali strastveni pokreti. Izgleda lako, ali možda će vam biti potrebno neko vrijeme da uhvatite pravi ritam. Nježno trljanje bez sumnje vodi do orgazma.

Punjač čarapa

Izvrsna akcija nakon ludog božićnog tuluma. Ona legne na leđa s nogama u zraku. On klekne ispred nje, zgrabi njezine noge tako da mu budu pokraj glave. Zatim uđe u nju cijelo vrijeme držeći njezine noge, što mu pomaže da održava ritam. Poza je izvrsna jer tako ne može promašiti G-točku. Zahtijeva dobru formu jer nije lako držati noge u toj poziciji, ali je zabavna.

Dragi, hladno mi je

Odlična poza za povezivanje partnera. Ona leži na boku, on iza nje. Noge su im savijene u koljenima, on je čvrsto grli s leđa dok prodire u nju. Mogli bismo ovu pozu nazvati i "s boka dok ležite", ali ipak je blagdansko vrijeme. Intenzivno do maksimuma unesite se u akciju dok ste čvrsto zagrljeni ne biste li se "ugrijali". Tražit ćete još.

Saonice

Izvrsno za postizanje orgazma jer on nju stimulira i izvana i iznutra. On leži na leđima, ona je na njemu s time da leži ispružena na njegovim nogama. On prodire u nju i istovremeno je stimulira prstima. Malo je teže izvesti ovu erotsku poslasticu ako niste razgibani, ali garantirano vas lansira u orbitu pa vrijedi probati.

Spuštanje niz dimnjak

Pogađa G-točku. On kleči, ona sjeda na njega s nogama sa strane. Čvrsto se stisnu jedno uz drugo i obujme jedno drugoga rukama. Kreću se zajedno i usklađuju ritam. U ovoj pozi žene imaju sve šanse za postizanje orgazma. Jedini nedostatak - ako akcija potraje, grčevi mogu postati problem.

Zvončići, zvončići

On leži na leđima s lagano nogama raširenim. Ona sjeda na njega okrenuta prema njegovim nogama. Kreće akcija tijekom koje se ona igra njegovim "zvončićima". Lagano za izvesti, pruža fantastičan užitak. Ona ima potpunu kontrolu, on moli za još. Ima ga na dlanu, doslovno.Izvor: Zadovoljna.hr