Politika

RASPRAVA NA TWITTERU

HDZ: “Puč u SDP-u?”; SDP: “Čemu nervoza? Nadamo se da vas nije hakiralo”

Nakon što je cijelu srijedu trajalo dopisivanje na relaciji SDP-MOST-HDZ, komunikacija se u kasnovečernjem terminu preselila na Twitter.

Chat   FOTO:Twiter
Piše: Republika.eu

U stilu kakav se nerijetko viđa na društvenim mrežama vodećih hrvatskih stranaka zabilježena je prepiska između HDZ-a i SDP-a i to na Twitteru. 

Ovo je samo nastavak komunikacije koja je tijekom srijede bila vođena između Zorana Milanovića i MOST-a, a kasnije im se priklučio i HDZ priopćenjem.

HDZ: “Puč u @SDPHrvatske??? Milanović i Predsjedništvo protiv odluke Glavnog odbora stranke #neprincipijelnakoalicija @Alex_Kolaric @SeverMaja”

SDP: “@HDZ001 Čemu nervoza? SDP poštuje sve odluke i spremni smo razgovarati s Domoljubnom koalicijom.”

HDZ: “@SDPHrvatske #samopitam :)”

SDP: “@HDZ001 drago nam je da se imamo priliku sučeliti na Twitteru nakon dugo vremena odbijanja komunikacije na Twitteru.”

HDZ: “Sorry, bili smo u gužvi… Radili smo na programu koji @SDPHrvatske nema :)”

SDP: “@HDZ001 i napokon došli do digitalizacije pa krenuli na društvene mreže. Taj standard smo postavili još 2011.”

HDZ: “Odjednom @SDPHrvatske ima želju razgovarati s… da ne nabrajamo sve etikete koje ste nam nakeljili zadnjih par dana #LoL”; “Milanović i @SDPHrvatske protiv procesuiranja kriminalnih radnji koje je počinila Vlada i članovi njegove obitelji #neprincipijelnakoalicija”; “Je li prozivanje @SDPHrvatske pojedinaca u @NLMost oko imena i prezimena stav Predsjedništva ili Glavnog odbora? #samopitam @HDZ001 :)”

SDP: “@HDZ001 nadamo se da vas nije hakiralo i da ćemo imati priliku razgovarati i dalje u duhu hrvatskog jezika bez “keljenja”.”

HDZ: “Laku noć @SDPHrvatske i #neprincipijelnakoalicija #MTFBWY :)”