Razno

IMAJU I ONI OSJEĆAJE

Muške nesigurnosti koje ti niti jedan muškarac neće priznati

Možda glumi da je sve u redu, ali kad muškarac ima osjećaj da postoji šansa da će izgubiti ženu, njegov ego pati. Bilo u krevetu, bilo van njega, muškarac vrlo često prolazi kroz faze nesigurnosti

Muške nesigurnosti koje ti niti jedan muškarac neće priznati   FOTO:Pull & Bear
Piše: Republika.eu/ Index.hr

Kada su u pitanju nesigurnosti i pričanje o njima, većina će ljudi automatski pomisliti na žene. To je sasvim logična reakcija jer žene puno češće pričaju o svojim nesigurnostima. Muškarci su po tom pitanju šutljivi, ali to ne znači da nemaju nesigurnosti - to samo znači da manje pričaju o njima. Ipak, tu su, a ovo su one najčešće.

Strah da će te izgubiti

 Možda glumi da je sve u redu, ali kad muškarac ima osjećaj da postoji šansa da će izgubiti ženu, njegov ego pati i postaje jako nesiguran. To će ti pokazati tako što će odjednom postati divan prema tebi, što zapravo i nije tako loše, zar ne?

Strah da nije dovoljno dobar za tebe

Bilo u krevetu, bilo van njega, muškarac vrlo često prolazi kroz faze nesigurnosti kad misli da žena u njegovom životu može pronaći puno boljeg od njega. Ako ga tvoje frendice ne prihvaćaju i ne obožavaju, stvari postaju još gore.

 Potreba za odobravanjem

 Iako ti to sigurno neće reći, tvojem dečku je jako važno da odobravaš to što radi i da ga potičeš. Ako dobije osjećaj da ti je svejedno ili da nisi baš zadovoljna time što radi, postat će jako nesiguran.


Izvor: Index.hr