Ljubav & sex

ŽENE KOMENTIRALE

Biste li uzele Viagru za žene?

Vijest koja je protekli tjedan kružila po većini portala priča o revolucionarnom proizvodu koji će transformirati seksualni život prosječne žene - riječ je o ženskoj Viagri.

Biste li uzele Viagru za žene?   FOTO:Press Foto
Piše: Republika.eu/Index.hr

Mišljenja su različita, pa tako neke žene na ovu vijest okreću očima, dok su ju druge dočekale s veseljem. Ispitane su žene bi li uzele žensku Viagru kada bi bile u prilici?

"Mislim da ne bih eksperimentirala s tim. Ne znam, do sada sve funkcionira normalno bez dodatnih pomagala, tako da definitivno nemam potrebu. Ali nikad ne reci nikad."

"Normalno da bi probala, zašto ne? Naravno, prvo bih jako dobro proučila upute i stvarno pitala liječnika ili ljekarnika za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama, ali da, definitivno bih probala žensku Vigaru" 

"Nisam baš sigurna da je to nešto što bih progutala. Sve te tablete koje nas stavljaju u posebno stanje mi se čine nezdravima za organizam, tako da bih se vjerojatno držala starog, provjerenog načina i izbjegavala takve stvari" 

"Moj dečko mi je sasvim dovoljan i mislim da bi se sigurno uvrijedio kada bih uzela tableticu koja će mi pomoći da se napalim. Samo prirodno za mene! "

"Možda jednom, kad budem starija, samo ako a tim bude potrebe. Za sad još nema"


Izvor: Index.hr