Glazba

BLIŽI SE FESTIVAL GODINE

24 nova imena u line-upu festivala Ultra Europe

Popisu izvođača pridružuju se i Blau, Andrew Rayel, Apollonia, AIB, DVBBS, Chaim, Flosstradamus, Galantis, Guy Greber, Harvardbass, Hot Since 82, The Chainsmokers, Markus Schulz, Marlo, Nic Fanciulli, Orjan Nilsen, Sasha, Umek te W&W.

Ilustracija   FOTO:Ivana Ivanovic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / MTV

Tako u Split dolaze i: Jamie Jones, član elektro grupe Hot Natured,  Paul van Dyk, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a trance glazbe, Solomun, koji će prvi put zasvirati pred tisućama posjetitelja festivala Ultra Europe, a i ove godine rezident je prestižnog kluba Pacha na Ibizi, Marco Carola, talijanski DJ koji je svojim techno i minimal zvukom zarazio obožavatelje diljem svijeta te Dash Berlin, nizozemski EDM projekt osnovan 2007. godine iza kojeg stoje Jeffrey, Sutorious, Eelke Kalberg i Sebastiaan Molijn. 

Uz to, organizatori su na konferenciji za medije u Splitu najavili i ostale novosti za posjetitelje koje su pripremili u suradnji s partnerima te potvrdili rekordne rezultate prodaje ulaznica. Naime, prema trenutnim najavama, tijekom 7 dana Ultra ludila, oko 180.000 ljudi iz više od 140 zemalja svijeta plesat će uz glazbu više od 120 DJ-a svijeta na 8 festivalskih pozornica.

Osim interesa koji dolazi iz gotovo svih zemalja svijeta, i domaća publika je itekako zainteresirana za najveći festival elektroničke glazbe u regiji pa je tako prvi kontingent regionalnih ulaznica već rasprodan, a od 15. svibnja u prodaji drugi kontingent po cijeni od 899 kuna u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr.

Zbog velikog interesa, organizatori su pripremili i jednodnevne ulaznice koje će se po cijeni od 575 kuna (75 eura) moći kupiti od 18. svibnja u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr pa će tako i oni koji nisu u  mogućnosti posjetiti sva tri festivalska dana moći uživati u nastupima zvijezda poput Chemical Brothersa, Davida Guette ili Axwella i Ingrossa. Od 1. lipnja bit će moguće kupovati ulaznice na tri rate ukoliko se kupuju online.

Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu. 

IZVOR: MTV