Glazba

NAPOKON SMO DOČEKALI

Britney ima povratnički singl

Ako je vjerovati pisanju tabloida The Sun, Britney Spears se vraća na glazbenu scenu novim singlom koji potpisuju zvijezde X Factora.

Ilustracija   FOTO:/PIXSELL
Piše: Republika.eu / MTV

Povratnički singl Britney Spears, "Pretty Girls", navodno su napisale članice benda Little Mix, sastavljenog od natjecateljica u showy X Factor. Pjesma je navodno izvorno napisana za Little Mix, ali su je one odbacile, navodno, zbog teksta koji se nije uklapao u njihovu priču.

"Pjesma je izvanredna ali riječi se jednostavno nisu uklapale u naš album“, rekao je neimenovani izvor britanskom tabloidu. "Ali Britney je poludila čim ju je čula, i uvrstit će je na svoj album".

Za mlade britanske zvijezde ovo je nevjerojatna prilika i sve su oduševljenje, navodi ovaj izvor, dodajući kako je američka pop zvijezda odlučila da baš to bude njen povratnički singl.

"Ovo će i njima pomoći da se probiju na američko tržište. To je pravi znak da cure čeka svijetla budućnost kada je pisanje pjesama u pitanju", zaključuje ovaj izvor. Ukoliko se ovi navodi obistine, pjesma "Pretty Girls" će biti prvi Britneyin single još od pjesme "Perfume" iz 2013. godine.

IZVOR: MTV