Glazba

[VIDEO] POPULARNI TV SHOW UŠAO U DRUGU FAZU

Pogledajte tko je izborio prolaz, tko ispao, a tko zaplakao u The Voice-u

Nakon što smo odgledali sve emisije audicija, ove subote emitirana je prva u kojoj su na rasporedu bili dvoboji. Na početku emisije u natjecanju je bilo 48 natjecatelja, a budući da dvoboji funkcioniraju po principu izravne eliminacije, do kraja ovog ciklusa ta će brojka pasti na 24 piše portal Index.hr.

Ivan Dečak i Tony Cetinski bili su na velikim mukama nakon dvoboja   FOTO:The Voice Facebook
Piše: Republika.eu/ Index.hr

 Prvi natjecateljski par bio je iz Indirinog tima. Samanta i Bruna briljantnom izvedbom pjesme "Chain of Fools" Arethe Franklin stavili su Indiru u nezgodan položaj, jer ipak netko mora ispasti. Nakon konzultacija sa savjetnicima, odabrala je Brunu.


Nakon djevojaka na scenu je izašao muški tandem iz tima Ivana Dečaka. Darijo i Ante izveli su pjesmu "Crying in the Rain" benda A-Ha. Nakon izvedbe njihov mentor Ivan se rasplakao i rekao kako će o prolazu odlučiti njegovi savjetnici.Poslušao ih je i izabrao Darija.

Na red je došao i prvi par iz tima Tonyja Cetinskog. Romana i Jure besprijekorno su izveli Runjićevu pjesmu "Stine" i tako maksimalno otežali posao Tonyju koji se morao odlučiti tko prolazi, a tko završava natjecanje. Ipak, za nijansu bolji bio je Jure i zasluženo prošao dalje.

Ema i Neven pod mentorstvom Jacquesa izveli su pjesmu  "Never Too Much" Luthera Vandrossa. Ema je jednostavno dominirala scenom i pljenila pozornost i zasluženo prošla dalje ka finalu.

Nakon Eme i Nevena nastupio je još jedan par iz Dečakovog tima. Danijel i Melanija jednostavno su oduševili izvedbom pjesme "Just Give Me a Reason", duet Pink i Natea Ruessa. Ivan Dečak bio je na velikim mukama, ali je ipak odabrao Daniela, jer je kako kaže Melaniji nedostajamlo osobnosti.

Posljednji par večeri bio je iz Tonyjevog tima.  Andrija i Sara izveli su "It's Only Love", duet Briana Adamsa i Tine Turner. Ekstravagantini vokali kako ih je nazvao Cetinski nisu krili zadovoljstvo nakon nastupa, ali niti želju za prolazom. Na kraju Tony se odlučio za Saru, a Andrija nije uspio zadržat suze.