Nogomet

[VIDEO] REKORDAN PRIJELAZNI ROK

Predstavljena nova igračka pojačanja u NK Osijek

Dovođenjem još 4 igrača nogometni klub Osijek završio je prijelazni rok. Javnosti su predstavljena 2 nova stopera, jedan veznjak i napadač što je bila i najbolnija točka osječkog sastava do sada.

Predstavljena nova igračka pojačanja u NK Osijek   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

Daniel Ivanov Peev iz Bugarske, Jozo Špikić iz Rijeke, te dva Urugvajca, Federico Platero i Sasha Aneff novi su igrači NK Osijek. Njihovim dolaskom klub je zaključio prijelazni rok, koji je inače bio najprometniji do sada, jer je u Gradski vrt došlo čak 9 novih igrača.

Svi igrači Osijek su vidjeli kao sredinu za napredak i vrlo se pohvalno izrazili o klubu i gradu, ali i suigračima. Isto tako svi vjeruju kako će izboriti mjesto u prvom sastavu, što će dodatno osnažiti konkurenciju kod izabranika trenera Ive Šuška.

Osijek je posebno čekao napadačko pojačanje, pa je tako pomalo i senzacionalno odjeknula vijest kako je posljednji igrač došao kao najbolji strijelac slovenskog lidera na tablici Domžala, Urugvajac Saša Aneff. Zanimljivo, Platero i on zajedno su se našli baš u Osijeku kao bivši mladi igrači urugvajskog Sportinga.

Peev, Špikić i Anef možda budu imali pravo nastupa već protiv Dinama, dok će se na Platerovu putovnicu još čekati. 

Inače, u Osijeku su na probi i dva Kamerunca, koji bi, zadovolje li, mogli postati novi igrači, a s njima bi osječki prvoligaš zaključio rekordan prijelazni rok, što se ulaznih transfera tiče.