Zabava

SVAĐA NA INSTAGRAMU

Svojim komentarom uvrijedio Nives Celzijus, pa zbog toga požalio

Nives Celzijus i više je nego aktivna na društvenim mrežama. Tako je ona, prije nekoliko dana, imala "dugačak jezik" i posvađala se sa svojim fanom ispod komentara jedne slike na Instagramu. Što mu je to zločesto napisala?

Nives Celzijus   FOTO:story.hr
Piše: Republika.eu / Net.hr

U posljednje vrijeme Nives Celzijus u medijima javno govori o tome koje bi kvalitete trebao imati njezin idealan muškarac u kojeg bi se rado zaljubila. I dok se većina muške populacije nudi zgodnoj Nives, ima i onih koji smatraju da njihovi džepovi nisu dovoljno duboki za slavnu spisateljicu i pjevačicu. 

Tako je jedan od njezinih fanova na Instagramu zaključio kako on kod nje nema šanse jer je obični smrtnik koji nije bogat. Nives nije ni malo susprezala da uzvrati komentarom "bez dlake na jeziku". 

Evo što mu je napisala: "Lik je konstatirao da sam vjerojatno sponza jer vjerojatno želim dečka bogatijeg od sebe i on sad jadan nema šanse jer je siromašan, ne radi, uzdržava ga mama (zanemario je detalj da je bar deset godina stariji od mene i barem 30 kila ima viška). Eh sad ako sam ja, kako on kaže sponza, jer radim, zarađujem i želim dečka koji radi, što je on kvragu???"