Virovitičko-podravska

UVRIJEDILI SE

Nevjerojatno! HDZ se obrušio na Virovitičane jer su više glasova dali Josipoviću nego Kolindi; "Ožalošćeni smo"

Čelnici Gradskog odbora HDZ-a Virovitica na konferenciji za novinare zahvalili su svim svojim članovima, koalicijskim partnerima i svim svojim simpatizerima koji su svojim glasovima potpomogli da njihova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović postane nova predsjednica Republike Hrvatske.

Ivica Kirin   FOTO:Virovitica info
Piše: Republika.eu / Virovitica info

"Manje smo zadovoljni što naša kandidatkinja u gradu Virovitici nije dobila većinu glasova jer Kolinda Grabar Kitarović je u gradu Virovitici dobila 5718 odnosno 48,88 posto glasova dok je Ivo Josipović dobio 5979 odnosno 51,12 posto glasova. Pred predsjedništvom Gradskog odbora HDZ-a je analiza rezultata izbora u Virovitici, pogotovo zbog čega je bilo mnogo nevažećih listića, odnosno zašto građani svoje glasove nisu dali niti jednom kandidatu. No, napominjem ovdje se glasovalo za predsjednika države, a ne za gradonačelnika Virovitice jer dobro je poznato, kada su izbori na lokalnoj razini, HDZ redovito većinom glasova osvaja vijećničke mandate pa sam tako i ja na neposrednim izborima za gradonačelnika dobio većinu glasova od svog protukandidata", kazao je Ivica Kirin prenosi portal Virovitica info, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Virovitica naglašavajući kako treba

Ovakve izjave i press konferencije u kojima se jedna politička opcija doslovno poput uvrijeđene vedete ljutito obrušava na svoje sugrađane jer svoj glas na izborima nisu dali baš njima i nije česta pojava u Hrvatskoj.

Potpredsjednik gradskog odbora HDZ-a Virovitica Željko Iharoš u izražavanju svoje uvrijeđenosti i bijesa prema biračima je bio još žešći od Ivice Kirina.  "Ovom prilikom moram izraziti žaljenje što većina birača u Virovitici niti u prvom niti u drugom krugu nije prepoznala projekt “Za bolju Hrvatsku” pa iz toga proizlazi da je većina njih zadovoljna s onim što su do sada učinili Josipović i Milanović, te da im ne treba bolja Hrvatska, što me čudi i iznenađuje. Čudi me i to što je većina birača dala svoj glas čovjeku koji ne samo da ništa nije učinio za Viroviticu, već o njoj nikada nije izrekao bilo kakvu lijepu riječ. Iz njihove volje proizlazi da ništa ne treba raditi, da treba samo hodati okolo, izgovarati laži protiv drugih, prodavati demagogiju te da će to rezultirati pobjednom.", naglasio je među ostalim taj HDZ-ovac.

IZVOR: Virovitica info