Društvo

HUMANA PORUKA

Predsjednik Josipović čestitao građanima Božić

Predsjednik Ivo Josipović uputio je čestitku svim građankama i građanima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

Ivo Josipović   FOTO:Slavko Midzor/PIXSELL
Piše: Media Servis

Svim građankama i građanima Republike Hrvatske koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru upućujem čestitke od srca!

Božić je blagdan koji govori o nježnosti i dobroti. Podsjeća ljude da ljubav, radost i nada imaju smisla. Svake godine svakoj osobi pruža mogućnost za novi početak, u duhovnom i ljudskom smislu.

Vjerujem da će i ove godine duhovna i univerzalno humana poruka Božića biti poticaj svim građankama i građanima da se založe za bolju budućnost, temeljenu na odgovornom društvenom ponašanju, pravednosti, solidarnosti i toleranciji. Sretan Božić!”, stoji u čestitki predsjednika Josipovića" stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

Josipović je uputio božićnu čestitku  i msgr. Želimiru Puljiću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije i nadbiskupu zadarskom te kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom.


„Univerzalnost duhovne i etičke poruke Božića čini je prihvatljivom svim ljudima na svijetu, pa tako i svim građanima Hrvatske, bez obzira na njihovo vjersko i svjetonazorsko opredjeljenje. 
Želja mi je da i ove godine duboko humana poruka Božića dodatno motivira hrvatske građanke i građane na iskreno sudjelovanje u izgradnji pravednijeg i solidarnijeg društva, te bolje budućnosti naše Domovine
“, stoji u čestitki predsjednika Josipovića.