Glazba

DOM SPORTOVA

Pipsi slave 22 godine uspješne karijere

Na koncertu u Domu sportova 6. prosinca, najvažnijoj večeri njihove karijere, Pipsi će pred publiku iznijeti najbolje iz protekle 22 godine na sceni. Pripremljen je program od čak 24 pjesme u trajanju od dva i pol sata i potvrđena službena satnica svirke.

Piše: Republika.eu / tportal

Najvažniji koncert svoje karijere PipsChips&Videoclips shvatili su maksimalno ozbiljno, stoga već sad, gotovo mjesec dana ranije imaju pripremljenu kompletnu set listu koju sljedećih tjedana čeka poliranje u 'rupi'. U Domu sportova publiku očekuje ukupno 24 pjesme u dva i pol sata svirke tijekom koje će bend dotaknuti mnoge važne točke 22 godine duge karijere. 

Bez namjere da se otkriva previše koncert će otvoriti 'Dementor', aktualan singl, a zatvoriti prikladna 'Na putu prema dolje'. Između njih grupa je strateški rasporedila vječne 'Gume na kotačima', 'Htio bi da me voliš', 'Malena', 'Ljubav', 'Dan, mrak', 'Ljeto ‘85', 'Pjevač Beatlesa & Stonesa', '2x2', 'Plači', mnoge, mnoge druge, kao i gostovanja i iznenađenja koja moraju biti sastavan dio ovoliko važnog događaja. Dobar dio set liste grupa će 'testirati' prije Zagreba na koncertu u splitskom Judinom drvu 22. studenoga.

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se 6. prosinca u 20 sati. Indie rock trio Punčke nastupaju u 21 sat, a Pipsi se na pozornicu penju u 21:45.

Kao svojevrsno zagrijavanje PipsChips&Videoclips i Radio 101 poklanjaju kompilaciju rukom biranih pjesama iz kompletne karijere najvećeg zagrebačkog rock benda. Kompilacija 'Sve što vole mladi' može se potpuno besplatno skinuti sa sitea radio101.hr od ponedjeljka, 10. studenoga do srijede, 31. prosinca. 

IZVOR: Tportal