Video novosti

MUNIR PODUMLJAK U TV KOMENTARU

"Dok vlast eksperimentira narod gladuje!"

U još jednom TV Komentaru Slavonske televizije Munir Podumljak komentirao je aktualnu političku situaciju u Hrvatskoj.

Munir Podumljak u TV komentaru STV-a   FOTO:STV
Piše: Republika.eu

Uz ostalo, o novoj industrijskog strategiji i optimizmu premijera Milanovića kazao je: 

"Sve to vrijeme dok oni eksperimentiraju sa svojim programima koji nigdje u svijetu nisu uspjeli narod gladuje i narod pati."

"S ovakvim radom i ovakvim lutanjem u tome gdje i kako bi Hrvatska trebala ići teško da mi možemo igdje. Dobro će biti ako ne padnemo za još koju stepenicu."

"1991. godine koja je bila crna za Hrvatsku povijest Hrvatska je proizvodila 450 tisuća tona čelika. Hrvatska danas u miru i prosperitetu proizvodi 15 tisuća tona čelika. Toliko o tom gospodarskom rastu i gospodarskoj strategiji".

"Volio bih da se optimistične prognoze mogu ostvariti, ali mislim da je Hrvatska daleko od točke kada je to mogla ostvariti. U ovom trenutku nas čekaju, prije ili poslije, bolni rezovi. Što kasnije dođu to će teže biti spasiti zemlju od gospodarskog sloma".

O Karamarku i Milanoviću… 

"Mi nismo u situaciji da se zabavljamo ratom između Tomislava Karamarka i premijera Milanovića. Imamo stvarne probleme i trebaju nam stvarna rješenja, a niti jedan niti drugi ih ne nudi".

Pogledajte i što je Podumljak kazao o nadolazećim predsjedničkim izborima, preferencijalnom glasovanju i brojnim drugim temama: