Događanja

PUNK DAY + INLINE AMATERI

Unatoč kiši Pannonian Challenge ludilo je počelo!

Iako je dan u skateparku započeo točno onako kako smo očekivali, nepredviđeni vremenski uvjeti u popodnevnim satima otežali su i nažalost spriječili održavanje natjecanja u Inline-u.

Prvi dan Pannonian Challengea   FOTO:Pannonian
Piše: Republika.eu/ Priopćenje

Ipak, nešto mlađi inlineri uspjeli su pokazati svoje trikove, isprobati sprave te odnijeti titulu pobjednika Pannonian Challenge-a.

Nakon kratkog vijećanja naših sudaca (Ivan Grgić, Emanuel Radak, Viktor Kondrad), pokazalo se kako je najbolji amater roler László Fazekas, a iz njega dolaze Morris Grobéty i Mark Simonyi koji su od ukupno 9 prijavljenih najviše dojmili publiku i suce.

1. László Fazekas
2. Morris Grobéty
3.Mark Simonyi
_______________________________
4. Dávid Gyömrő-Molnár
5. Veljko Vulović
6. Zvonimir Matijević
7. Stevan Božić
8. Denis Đapić
9. Denis Mijić

Našim profesionalnim vozačima, Balkan Tour-u koji nas je posjetio i svima ostalima koji su ostali bez prilike za vožnjom, poručujemo kako nam je iznimno žao zbog odgađanja eventa, no na vremenske prilike na Vašu i našu veliku žalost nismo mogli utjecati!

No, preživjeli smo! Nakon nekoliko kišnih sati, glazbeni dio festivala nastavio se po programu koji je i bio najavljen. Svi bendovi koji su obilježili naš prvi dan glazbenog programa, atmosferu su podigli na visoku razinu te rastjerali kišne kapi.

Danas u parku sve posjetitelje očekuje vrlo uzbudljiv dan uz skateboard disciplinu. Program je započeo u 11:00 zagrijavanjem u skateparku, a najuzbudljiviji dio skateboarda započinje u točno 18:00, kada vas očekuju kvalifikacije i finale za sve prijavljene vozače.

Park se već sada lagano puni, a vrijeme je i više nego ugodno za provesti dan na našim velikim tribinama uz najbolje vozače,ekstremne trikove i Osječko pivo.

Cjelokupni program, kao i svaki dan, bit će popraćen zanimljivim komentarima Maria Petrekovića i njegovih suradnika, a park će biti osvijetljen reflektorima do točno 22:00 sata kada završava sportski program i  započinje glazbeni.

Danas je na repertoaru HIP-HOP večer te Vas očekuje odlična zabava uz Fil Tilena, Kišu metaka, Kandžiju, Prtee Bee Gee i odličan All that Bass program.

Svi oni koji ne mogu doći u skatepark, program će moći pratiti live na Sportskoj televiziji te Dnevnik.hr-u. S TV produkcijom nastavljamo po planu!

Svi koji još uvijek nisu kupili svoju dnevnu ulaznicu za park,mogu ju kupiti na našem ulazu za 20 kuna, noćnu ulaznicu za koncerte za 50 kuna, a festivalsku ulaznicu koja obuhvaća i sportski i glazbeni program  za 130 kuna do 02:00 sata.