Požeško-slavonska

OČEKUJE SE SMIRIVANJE VREMENA

Zbog poplava ne voze vlakovi na liniji Pleternica-Požega-Velika

Zbog poplava do daljnjega je za sav željeznički promet zatvorena pruga Pleternica - Požega - Velika. Putnici se prevoze autobusima prema voznom redu vlakova, osim u željeznički kolodvor Blacko koji je poplavljen.

Zbog kise koja neprestano pada vec drugi dan, velike oborinske vode plave naselja u podnozju planina Papuk i Krndija   FOTO:Dusan Mirkovic/PIXSELL
Piše: Media Servis

Ostali promet vlakova u međunarodnom, unutarnjem daljinskom i lokalnom željezničkom putničkom prijevozu te gradsko-prigradskom prijevozu grada Zagreba je trenutačno redovit.

Jedan kolosijek pruge Zagreb - Dugo Selo bit će privremeno zatvoren za promet između kolodvora Dugo Selo i Sesvete i danas od 8.35 do 12.00 sati. U tom razdoblju putnike svih gradsko-prigradskih vlakova na relaciji Sesvete - Dugo Selo i obratno prevozit će autobusi, koji će iz Sesveta odnosno Dugog Sela polaziti prema voznome redu gradsko-prigradskih vlakova.

Brzi i putnički vlakovi iz smjera Varaždina, Koprivnice, Osijeka, Novske i Vinkovaca te obratno vozit će prema voznome redu na čitavoj relaciji.

Također uslijed radova i supstitucijskog prijevoza putnika autobusima tijekom dana moguća su manja kašnjenja između kolodvora Oriovac i Sibinj na pruzi Novska-Tovarnik-državna granica; između kolodvora Moravice i Skrad na pruzi Zagreb-Rijeka i između kolodvora Perković - Ražine na pruzi Perković - Šibenik.