Glazba

[VIDEO] TS KAS

Seksi Ivana u spotu za pjesmu Nemoj reći ni riječ

U novom spotu sastava Kas glavnu je ulogu imala Ivana Gudelj, glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku i kći legendarnog Hajdukovca Ivana Gudelja.

Piše: Republika.eu

Uz Ivanu Gudelj u spotu za pjesmu Nemoj reći ni riječ nastupili su njezini kolege glumci Aljoša Čepl i Goran Smoljanović.

„Ulogu u spotu dobila sam na preporuku prijateljice s klase Martine Stjepanović i tek sam po dolasku na snimanje vidjela s kim ću glumiti. Bilo je to ugodno iznenađenje. Dečke dobro poznajem, a ni s Kasovcima se nije bilo teško sprijateljiti. Dobru atmosferu nije nam uspjela pokvariti ni hladnoća“, ispričala je mlada glumica koju je po dolasku u Osijek iz rodnog Splita dočekao snijeg do koljena. Prema scenariju  Dražena Bočkaja i pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića - Zelje u spotu se izmjenjuju hladne scene na otvorenom i vruće iz interijera.

„Što god radim, savjetujem se s roditeljima. Zajedno smo prokomentirali scenarij i podržali su me u prihvaćanju uloge. Zadovoljni su i konačnim rezultatom. Sviđaju im se i spot i pjesma“, kazala je Ivana Gudelj, crvenokosa ljepotica koja uspješno niže glumačke uspjehe. Trenutačno igra u nekoliko predstava HNK u Osijeku, a završava i diplomski rad čijoj se obrani nada u lipnju. Što se uživanja u glazbi tiče, priznaje: „Kao Dalmatinka preferiram klape, ali zahvaljujući životu u Osijeku zavoljela sam nekoliko prekrasnih tamburaških ljubavnih pjesama.“

Pjesma Nemoj reći ni riječ koju autorski potpisuju Uršula Tolj i Damir Bačić, najnoviji je singl sastava Kas iz Osijeka čiji je album prvijenac Slušaj mene, nema greške nedavno objavljen u nakladi Croatia Recordsa.