Zabava

POVRATAK KULTNE SERIJE

Del Boy i Rodney vraćaju se na male ekrane

Nakon duge 11-godišnje stanke, kultna serija Mućke vraća se na male ekrane.

Legendarna trokolica i Del Boy   FOTO:Andy Butterton/Press Association/PIXSELL
Piše: Republika.eu / 24sata.hr

Prva epizoda, u kojoj će legendrani Del Boy Trotter proslaviti svoj 65. rođendan bit će, kažu producenti, uvod u snimanje osme sezone. Skeč od nekoliko minuta bit će dio humanitarne akcije, a emitirat će se u udarnom terminu krajem ožujka.

Povratak na male ekrane osmislio je tvorac serije John Sullivan i scenarij je počeo pisati prije nego što je 2011. godine umro od virusne upale pluća, a završili su ga njegovi sinovi Dan i Jim.

Braća Trotter, odnosno glumci David Jason i Nicholas Lyndhurst prije nekoliko tjedana odradili su probna snimanja u jednoj od najpoznatijih trgovačkih ulica u Londonu, Shepard's Bushu, no ostale lokacije na kojima će se snimati ostatak epizode su tajne. Poznato je da će se serija snimati pred publikom, a Del Boyu i Rodneyu prodružit će se prijatelji Trigger, Boycie, Denzil i Mickey Pearce.  

"Trotteri i dalje žive u trošnom stanu u Peckhamu te redovito odlaze u lokalni pub Kobilja glava.  Iako je u novoj epizodi umirovljenik, Del Boy i dalje prodaje robu na crno i ne odustaje od uzrečice - U ovo doba sljedeće godine bit ćemo milijunaši", kažu Dan i Jim Sullivan. 

"Mućke su postale hit zbog sporednih likova, koji su u svaku epizodu donosili smijeh. Kolege koji su nas napustili nosimo u srcu i njima posvećujemo svaku novu epizodu", rekla su braća Trotter

Izvor: 24sata.hr