Virovitičko-podravska

DIREKTOR BEZ PLAĆE?

Kirin za v.d. direktora Turističke zajednice imenovao gradskog pročelnika. Može li istodobno dva posla obavljati kvalitetno?

Pod predsjedanjem Ivice Kirina, predsjednika Skupštine Turističke zajednice grada Virovitice, u prostorijama Grada Virovitice održana je redovna sjednica Skupština na kojoj je usvojen Prijedlog programa rada Turističke zajednice za 2014. godinu, kao i Prijedlog Financijskog plana za 2014. godinu te Rebalans Financijskog plana Turističke zajednice grada Virovitice za 2013. godinu.

Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Budući da je iznenada preminuo direktor Turističke zajednice Antun Mihoković, Skupština je jednoglasno, kako navodi Glas Slavonije, za v.d. direktora imenovala pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Virovitice Matiju Mustača. U obrazloženju ove odluke predsjednik Skupštine Kirin naglasio je da će pročelnik Mustač ovaj posao obavljati bez naknade, a izbor je logičan budući da se turizam nalazi u Upravnom odjelu za gospodarstvo. Kirin je podsjetio i na promjenu Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma čija će primjena u skoro vrijeme definirati i sudbinu Turističke zajednice grada Virovitice. Građani se, ali i cijela virovitička javnost, s pravom, pita može li navedeni pročelnik istodobno oba posla obavljati jednako kvalitetno? 

IZVOR: Glas Slavonije