Razno

NAKON NAJLUĐE NOĆI

Najbrži napitci protiv mamurluka

Da, 1.1. je i znamo da vam glava "bubnja", mamurluk je prisutan, a vi želite izdržati dan. Uskačemo u pomoć. Donosimo vam nekoliko napitaka od kojih će te se, vjerujemo, osjećati bar malo bolje! Živili!

Ilustracija   FOTO:depo.ba
Piše: Republika.eu / Lifepressmagazin.com

"Brzi Gonzales"

Sve što vam je potrebno za ovaj napitak je jedna naranča i jedno jaje. Iscijedite sok naranče i uspite ga u čašu. Jaje izmutite posebno, te ga dodajte soku i sve zajedno izmješajte. Ovaj napitak se dokazao da djeluje već nakon pola sata i riješava vas neugodnog mamurluka. Savjet: ispijte ovaj napitak ako možete "u cugu".

Čaj za oporavak

Kada se javi mamurluk, pravo je vrijeme za čaj. Mamurluk izbrišite uz pomoć đumbira, limuna i meda. Ne štedite na medu, dokazano je dobar u borbi protiv mamurluka. Skuhajte čaj od đumbira (5 kolutića svežeg đumbira na 2 šalice vode). U taj čaj uspite par kašičica meda i sok od pola limuna. Pijte toplo istovremeno uzimajući još koju kašičicu meda.

Crveni koktel

Kažu da će simptomi mamurluka lakše nestati ako organizam „počastite“ sa još malo alkohola, ali naglasak je na ovom malo. Prvo popijte pola šalice soka od rajčice, pa napravite drugi napitak tako što će te pomješati pola šalice soka od rajčice i pola šalice vašeg omiljenog energetskog pića. U sve dodajte malo votke, izmješajte i popijte.

Nadamo se da smo vam bar malo uskočili u pomoć i da će te do kraja dana biti spremni za nove pobjede. U godini pred nama ne pretjerujte te vam želimo još jednom sve najbolje u Novoj 2014. godini!

Izvor: lifepressmagazin.com