Crna kronika

KRAĐE I RAZBOJSTVA

Jedna žena masirala 70-godišnjaka, a druga ga za to vrijeme potkradala

U protekla 24 sata na području policijske uprav osječko-baranjske počinjeno je nekoliko kaznenih djela, a prednjače ona kojima je cilj nezakonitim radnjama steći određena materijalna sredstva.

Piše: Republika.eu / mup.hr

U poslijepodnevnim satima 30. prosinca nepoznata je muška osoba uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo u prodavaonici u Murskoj ulici u Osijeku. Razbojnik je od djelatnice ukrao nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Nepoznati je počinitelj tijekom noći s 29. na 30. prosinca provalio u tvrtku u Karancu. Provalnik je ukrao novac. Krađom je baranjskoj tvrtki pričinio materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

U poslijepodnevnim satima 28. prosinca 70-godišnjak iz Ivanovca pustio je u kuću dvije nepoznate ženske osobe. Dok je jedna ženska osoba masirala 70-godišnjaka, druga je iskoristila njegovu nepažnju te mu ukrala novac i nakit. Krađom su pričinile materijalnu štetu od više tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim ženskim osobama.