Razno

KONTROVERZNE FOTOGRAFIJE

Trudnica koja diže utege

Lee - Ann Ellison (35) objavljivanjem svojih fotografija na kojima u visokom stadiju trudnoće diže utege, izazvala je mnoštvo reakcija. Dok je jedni podržavaju, drugi su ostali šokirani.

Lea Ann Ellison   FOTO:abcnews.go.com
Piše: Republika.eu / Klix.ba

Amerikanka Ellison odrađuje treninge prema programu CrossFita, a koji je osnovni program za snagu i kondiciju mnogobrojnih profesionalnih športaša, polaznika policijskih akademija, vojnih i specijalnih jedinica. Te iako američko zdravstvo trudnicama preporuča da tijekom trudnoće vježbaju kako bi im olakšalo porod i vraćanje u formu nakon njega, fotografija je ipak izazvala buru reakcija o tome ponaša li se Ellison kao neodgovorna majka. Iako dizanje utega nije striktno zabranjeno poput skijanja, jahanja ili ronjenja, preporuča se da se ne vježba do te mjere u kojoj se ostaje bez daha. 

Ellison kritike ne zabrinjavaju jer smatra da trudnoća nije bolest, već vrijeme za pripremu tijela na nešto novo. "Želim zahvaliti svima za ljubaznost i podršku. Hejteri će i dalje mrziti i to je OK. Moj život nije njihov, hvala Bogu", napisala je.