Crna kronika

PU OSJEČKO-BARANJSKA

U protekla 24 sata evidentirano 7 kaznenih djela. Teška krađa i uništavanje imovine u Baranji obilježilo dan

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam kaznenih djela, od kojih izdvajamo tešku krađu i oštećenje tuđe stvari na području Baranje, stoji među ostalim u današnjem priopćenju PU osječko-baranjske.

Ilustracija   FOTO:Davor Puklavec/PIXSELL
Piše: Republika.eu

UHVAĆENI MLADI POČINITELJI

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 20-godišnjak i 18-godišnjak s područja Darde počinili kazneno djelo teška krađa i oštećenje tuđe stvari. Naime, jučer 22. rujna oko 5,45 sati mladići su tjelesno napali 57-godišnjaka na željezničkom kolodvoru u Baranji te ušli u prostorije željezničkog ureda i uništili inventar. Oko 7 sati vlasnik ugostiteljskog objekta u Dardi zatekao je mladiće na terasi objekta tijekom konzumiranja pića, iako je objekt bio zatvoren te se sumnja da su mladići provalili u unutrašnjost i uzeli si piće. Policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, navodi se u dnevnoj informaciji osječko-baranjske policije.

POŽAR NA OSOBNOM VOZILU

Jučer, 20. rujna oko 8 sati, na parkiralištu u Tenji u ulici Vladka Mačeka došlo je do zapaljenja osobnog vozila vlasništvo 38-godišnjaka. Požar je ugašen od strane Javno profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Uslijed požara djelomično je opožareno vozilo, te se materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Na mjesto događaja izašao je inspektor zaštite od požara koji je utvrdio da je uzrok požara kratki spoj na električnim instalacijama unutar  motornog dijela vozila. 

PROMETNE NESREĆE U PROTEKLA 24 SATA

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe zadobile su lakšu tjelesnu ozljedu, dok su četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.