Crna kronika

LOŠE VIJESTI IZ PROMETA

Troje mrtvih na hrvatskim cestama

Hrvatske ceste opet broje mrtve. Teška nesreća dogodila se jutros na cesti u blizini Đurđevca, izvijestio nas je glasnogovornik koprivničko - križevačke policije Dražen Laljek.

Teska prometna nesreca s dvije smrtno stradale osobe na Podravskoj magistrali kod Đurđevca   FOTO:Marijan Susenj/PIXSELL
Piše: Media Servis

"U prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna automobila. U izravnom sudaru dva osobna automobila, na mjestu događaja poginula su oba vozača. U tijeku je očevid nakon čega ćemo moći više reći o uzroku ovog nesretnog događaja. Identitet poginulih još nije poznat, kao ni uzrok nesreće. Zbog očevida je prekinut promet na tom dijelu ceste te se odvija obilazno preko Podravskih Sesveta", rekao nam je Laljek.

Neslužbeno doznajemo da je jedan od poginulih 68-godišnjak, dok se identitet drugog poginulog vozača tek treba utvrditi. Nesreća sa smrtnom posljedicom i kod Dubrovnika. Sinoć nešto prije ponoći na cesti između Stare Mokošice i Pobrežja, poginuo je 21-godišnji motociklist. Prema navodima policije, mladić je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad motociklom, prešao u suprotnu kolničku traku i sletio s ceste. Poginuo je na mjestu nesreće.