Ljubav & sex

EDUKACIJA ZA BLOWJOB

Nisi vješt/a u oralnom zadovoljavanju? Bez brige, kreni na tečaj i nauči!

Felacio uključuje stimulaciju penisa ustima i jezikom, a partneru pruža veliki užitak. Ukoliko odaberete pozu 69 taj isti užitak oralnog stimuliranja možete osjetiti sami te također doživjeti vrhunac zajedno.

Piše: Republika.eu

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (600 i nešto kuna) za 3 i pol sata intenzivnog oralnog treninga. 

Evo i nekoliko savjeta kako oralno zadovoljiti muškarca

Felacio uključuje stimulaciju penisa ustima i jezikom, a partneru pruža veliki užitak. Ukoliko odaberete pozu 69 taj isti užitak oralnog stimuliranja možete osjetiti sami te također doživjeti vrhunac zajedno. Iako su sama poza 69 i oralno zadovoljavanje dugo bila tabu tema, danas se toga više nitko ne srami već oba partnera rado i često uživaju tokom predigre.

Pripazite da ne ozlijedite partnera

Nepisano pravilo felacija je da bi ritmom trebao odgovarati ritmu penetracije, no nikako nemojte dozvoliti da se pretvori u mehaničke pokrete kroz koje će partner osjetiti da odbrojavate sekunde do njegovog orgazma.

Zauzmite dobar položaj

Ugodan položaj je važan jer ne želite bolove u vratu i kralježnici kao posljedicu oralnog seksa. Najbolje je da partner legne na leđa i tako vam omogući najbolji pristup svojim genitalijama, a na taj način on može uživati u pogledu na vas.


Vlažnost je ključna

U oralnom seksu vlažnost igra ključnu ulogu zato pripazite da sve teče glatko. Nemojte biti sramežljivi Odaberite početni ritam koji ćete s vremenom ubrzati te ližite, ljubite i igrajte se s penisom i nemojte biti sramežljivi jer za to nema razloga. Pitajte partnera što mu se najviše sviđa.

Ne zaboravite na zvukove

Oralni seks hrani sva osjetila pa ne zaboravite ispuštati zvukove tokom zadovoljavanja partnera. No ipak pripazite da ne pretjerate jer ukoliko je neprirodno imat će suprotan učinak.