Ljubav & sex

SULUDI ŽIVOTNI CILJ

Želi spavati sa 100 000 muškaraca

Svatko u životu treba imati ambicije i postaviti si neke ciljeve oko kojih će se truditi. No, obično se to odnosi na školovanje, karijeru i slično što nije slučaj i kod dvadesetjednogodišnje Poljakinje.

Ania želi obići sve zemlje i gradove svijeta kako bi spavala sa 100 000 muškaraca   FOTO:Facebook.com
Piše: Republika.eu / Elitedaily.com

Ania Lisewska želi obići sve zemlje i gradove svijeta kako bi ostvarila svoj najveći životni cilj – seks sa 100 000 muškaraca.

Kako prenosi elitedaily.com, Ania je započela svoje „osvajanje“ prošli mjesec. Prvo planira „prijeći“ sve gradove u Poljskoj, te potom krenuti dalje, a nedavno je napravila i web stranicu na kojoj se mogu prijaviti potencijalni partneri i pratiti rezultat.

No, kako ova djevojka to planira izvesti je zapravo nejasno. Kako je rekla, planira sa svakim muškarcem biti 20 minuta, stoga je The Post odlučio izračunati koliko bi joj vremena trebalo za tih 100 000 muškaraca. Rezultat od 3,8 godina koji ne uključuje hranu, osobnu higijenu, spavanje ili bilo što drugo već samo seks 24 sata dnevno, se ne uklapa u njezin plan da na svom cilju radi samo vikendom. Stoga bi ovo moglo potrajati nekih dvadesetak godina

Luđe od njezine ideje je činjenica da je Ania u vezi, a njezin dečko, koji u biti nije oduševljen planom je eto, ipak morao prihvatiti njezine ambicije.