Oglašavanje    Impressum    Kontakt    Uvjeti korištenja
Petak,
29. Svibanj 2015.
Objavljeno: 09.08.2013. u 11:06   |  Media Servis |  Komentari:
PRODAJA IMOVINE
Objavljen poziv za prikupljanje neobvezujućih ponuda za kupnju HPB-a
Ministarstvo financija je na svojim stranicama objavila poziv za iskazivanje interesa za i prikupljanje neobvezujućih ponuda za stjecanje dionica Hrvatske poštanske banke.
Vlada prodaje Hrvatsku poštansku banku   FOTO:Marko Lukunić/PIXSELL

U pozivu se ističe kako Vlada, zastupana po Ministarstvu financija, namjerava prodati sve dionice u Hrvatskoj poštanskoj banci pod svojom neposrednom i posrednom kontrolom, što ukupno predstavlja 99,13% ukupnog broja izdanih dionica. Stoga se pozivaju sve zainteresirane osobe na iskazivanje interesa te podnošenje neobvezujuće ponude u navedenoj privatizaciji.

Privatizacija HPB-a će se provesti procesom otvorenog međunarodnog prikupljanja ponuda.

Zainteresirani investitore Ministarstvo financija poziva da svoj iskaz interesa, u kojem će se predstaviti, dostave u pisanom obliku financijskom savjetniku do 31. kolovoza 2013. godine.

Nakon primitka iskaza interesa, financijski savjetnik će investitorima dostaviti Informacijski memorandum i Sažetak informacija o društvu, te ih upoznati s daljnjim tijekom procesa. Investitori koji iskažu interes bit će pozvani da dostave svoju neobvezujuću ponudu do 20. rujna 2013. godine, u skladu s pravilima postupka za prikupljanje ponuda i hrvatskim propisima.

Adresa na koju se zainteresirani investitori trebaju javiti, kao i sve detaljne informacije ili izuzeća, objavljeni su u Pozivnom pismu koje se može naći na internetskim stranicama www.mfin.hr, www.duudi.hr ili www.hpb.hr.

KOMENTARI ()
Vezane vijesti:

"INVEST HR"
Strane i domaće tvrtke na Vladinoj investicijskoj konferenciji
U posljednjoj godini mandata Vlada je odlučila dati novi zamah investicijama u Hrvatsku.
MILANOVIĆ NA KONVENCIJI SDP-a
Zbijmo glave skupa
Trenutni predsjednik Vlade i SDP-a, Zoran Milanović, na stranačkom skupu u Splitu je pozvao na zbijanje redova u susret nadolazećim parlamentarnim izborima.
PRVA GODIŠNJICA KATASTROFALNIH POPLAVA
Sjednica Vlade u Gunji
Uoči prve godišnjice od katastrofalnih poplava u Gunji, Vlada će tamo održati sjednicu. Ministri će podnijeti izvješće o sanaciji stanja na području Vukovarsko-srijemske županije.
APEL VLADI
Što čekate, spasite Imunološki
Aktivisti, glumci, znanstvenici, političari, pjevači i brojne druge javne osobe okupljene oko Visiae Croatice apelirali su na Vladu da čim prije donese odluku o Imunološkom Zavodu...
SJEDNICA VLADE
Usvojen prijedlog Akcijskog plana za smanjenje broja agencija
Vlada je usvojila prijedlog Akcijskog plana za smanjenje broja agencija, zavoda, fondova i drugih pravnih osoba s javnim ovlastima.