Oglašavanje    Impressum    Kontakt    Uvjeti korištenja
Petak,
4. Rujan 2015.
Objavljeno: 09.08.2013. u 11:06   |  Media Servis |  Komentari:
PRODAJA IMOVINE
Objavljen poziv za prikupljanje neobvezujućih ponuda za kupnju HPB-a
Ministarstvo financija je na svojim stranicama objavila poziv za iskazivanje interesa za i prikupljanje neobvezujućih ponuda za stjecanje dionica Hrvatske poštanske banke.
Vlada prodaje Hrvatsku poštansku banku   FOTO:Marko Lukunić/PIXSELL

U pozivu se ističe kako Vlada, zastupana po Ministarstvu financija, namjerava prodati sve dionice u Hrvatskoj poštanskoj banci pod svojom neposrednom i posrednom kontrolom, što ukupno predstavlja 99,13% ukupnog broja izdanih dionica. Stoga se pozivaju sve zainteresirane osobe na iskazivanje interesa te podnošenje neobvezujuće ponude u navedenoj privatizaciji.

Privatizacija HPB-a će se provesti procesom otvorenog međunarodnog prikupljanja ponuda.

Zainteresirani investitore Ministarstvo financija poziva da svoj iskaz interesa, u kojem će se predstaviti, dostave u pisanom obliku financijskom savjetniku do 31. kolovoza 2013. godine.

Nakon primitka iskaza interesa, financijski savjetnik će investitorima dostaviti Informacijski memorandum i Sažetak informacija o društvu, te ih upoznati s daljnjim tijekom procesa. Investitori koji iskažu interes bit će pozvani da dostave svoju neobvezujuću ponudu do 20. rujna 2013. godine, u skladu s pravilima postupka za prikupljanje ponuda i hrvatskim propisima.

Adresa na koju se zainteresirani investitori trebaju javiti, kao i sve detaljne informacije ili izuzeća, objavljeni su u Pozivnom pismu koje se može naći na internetskim stranicama www.mfin.hr, www.duudi.hr ili www.hpb.hr.

KOMENTARI ()
Vezane vijesti:

SJEDNICA VLADE
Na Vladi uredba o vaučerima za struju, Obiteljski zakon
Na sjednici Vlade naći će se konačni prijedlog Obiteljskog zakona, kao i uredbe o vaučerima za struju koji trebaju stići već od 1. listopada.
U VLADI UVJERENI
Rast BDP-a je rezultat našeg rada, bit će još bolje
Potpredsjednik Vlade Branko Grčić još jednom se pohvalio rastom BDP-a u drugom kvartalu za 1,2 posto, što je, kako je rekao, rezultat mjera koje poduzela ova Vlada. Izdvojio je što je najvažnije učinjeno za bolji život građana.
BORBA ZA PLIJEN
Milanović: Trebamo IDS u koaliciji
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u društvu potpredsjednika Vlade i ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branka Grčića i ministra financija Borisa Lalovca posjetili su danas Pulu točnije pulski Uljanik.
VLADA ĆE PONUDITI 3 DATUMA
Izbori u studenom ili prosincu!
Predsdjednici Kolindi Grabar Kitarović biti će ponuđena tri moguća datuma datuma za održavanje izbora, doznaje HRT u četvrtak od visokog izvora u Vladi.
SELFIJE NIKADA NIJE RADIO
Milanović: Radio sam srčano, vjerujem u naš novi mandat
Premijer Zoran Milanović u intervjuu u Dnevniku Nove TV komentirao je najave mogućih datuma parlamentarnih izbora te objasnio zašto bi nakon četiri godine birači opet glasali za njegovu koaliciju.