Nogomet

ŽESTOKE REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Trener Istre otvoreno "popljuvao" suce, Lokomotivu i HNS

Burno je bilo na jučerašnjoj utakmici između Istre 1961 i Lokomotive, a strasti se nisu smirili niti nakon iste. Trener domaće momčadi, Igor Pamić, na novinskoj konferenciji nije htio govoriti o nogometu, nego se obrušio na glavnog suca Brunu Marića, a gostima iz Zagreba poručio je što misli o njihovom nesportskom ponašanju. Podsjećamo, Lokomotiva je slavila protiv Istre s 2:1.

Igor Pamić   FOTO:Slavko Midzor/PIXSELL
Piše: Republika.eu/Nogometni-magazin
"O nogometu neću puno, ali ću zato reći nešto o sucima. Sjetite se svi, napišite molim vas, sjetite se svi prošle godine smo išli u Maksimir. Imali smo tri boda više od Lokomotive, pustili smo ih četiri puta preko centra, pokrali su nas - strašno! Evo vam danas opet, samo ću spomenuti dva crvena kartona. Nisu igrači Lokomotive krivi, oni su na to naviknuli", rekao je u jednom dahu razjareni Pamić.
 
"Ovdje napretka nema"
"Liga 10? Ma, možemo mi imati i ligu 8. Ovdje napretka nema jer neki rade što ih je volja i nitko im ništa ne može. I meni je samo žao što se mojim igračima uzima kruh iz ruke. Oni su pošteni mladići", nadodao je.

"Ma neka me kazne, neka rade što hoće, neka nas izbace iz lige. Pa, nije samo Zagreb svijet i Pula je lijepi dio Hrvatske, ali u nogometu očito ne možemo dosegnuti taj jedan nivo. Mi ćemo nastaviti raditi, a u nogometu neka se radi to što se radi. I pustit ću svima koji su gledali ovaj prijenos da komentiraju".

"Ovo je sramota"
Inače, za sve one koji nisu gledali susret. Kaos na Aldo Drosini nastao je u 86. minuti. Na travnjaku je ostao ležati jedan domaći igrač, Lokosi nisu izbacili loptu, već su krenuli u napad koji je na kraju preciznim udarcem realizirao Mišić. Pamić je tada dobio slom živaca, a navijači Istre počeli su skandirati "Mamiću, cigane" i "HNS pederi, nogomet ste sjebali". Istra još uvijek nije došla sebi zbog neviđenog nesportskog ponašanja igrača Lokomotive, a čim je lopta krenula s centra Pjaca je zabio za konačnih 2:1.

"Meni ako je nešto zasmetalo, ok, nije izbačena lopta, ali sjetite se prošle godine u Splitu, ista takva situacija, vikao sam svojim igračima da izbace loptu. I to je sramota, što su se veselili nakon gola. To je sramota, mi prijatelji? Ma mi smo kurac", rekao je Pamić, okrenuo se prema šokiranom Tomislavu Ivkoviću i dobacio: "Oprosti, hvala lijepa".

Izvor: Nogometni-magazin