Društvo

BANDIĆ O TUŽBI PROTIV ZORANA MILANOVIĆA

To rješava moj odvjetnik

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podnio je privatnu tužbu protiv premijera Zorana Milanovića zbog klevete. Nakon što je ta informacija izašla u javnost, na relaciji Gradska uprava - Banski dvori, trenutno vlada zatišje.

Milan Bandic   FOTO:Slavko Midzor/PIXSELL
Piše: Media Servis

Oštra retorika premijera Zorana Milanovića za vrijeme nedavne kampanje na lokalnim izborima završila je tužbom.

"I kada sam rekao da je to klijentelistička družina, da Zagreb treba očistiti od korupcije, to sam mislio i to mislim i dalje", poručio je Milanović za vrijeme kampanje uoči nedavnih lokalnih izbora.

"Ne, nemam ja komentara na to", uzvratio je Bandić.

"Da ću se ja solidalizirati i tome pljeskati, neću, to ne valja, to je klijentelizam, to je korupcija. O tome ću javno govoriti u okviru svojih ovlasti koje su ograničene, tu se pokolebat ne dam, jer neke stvari i znam", uzvratio je Milanović.

Gradonačelnik Bandić staje na loptu. Na pitanje o privatnoj tužbi protiv Zorana Milanovića za Media servis je rekao: "Ne bih ja to komentirao, to sve moj odvjetnik vodi, ja se ne bi s tim bavio".

Njegov odvjetnik Krešimir Krsnik je na godišnjem odmoru, pa nije bio raspoložen za komentar. I na Markovom trgu svi su zakopčani do grla, cijeli slučaj ne žele komentirati.