Ljubav & sex

U SAMO TRI KORAKA

Napalite svog muškarca

Mislite da ih muškarac ne primjećuje, ali ako ste ga imalo zaintrigirali, on će vaše detalje itekako primijetiti. Kako bi poludio za vama, učinite ova 3 vrlo jednostavna koraka i prepustite se užitku.

Crvena boja pobuđuje strast.   FOTO:danivjencanja.hr
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.hr

Red power

Veliki broj istraživanja, ali i muški pogledi odavno su nam dokazali da je žena seksipilnija i ženstvenija nosi li na sebi crveno. Znanstvenici sa Sveučilišta u Rochesteru otkrili su da ispitanici smatraju da žene radije stupaju u seksualne odnose kad nose crveno nego neku drugu boju.

Izbacite ramena

Kupili se običnu pamučnu majicu koja vam otkriva vaša ramena. Nosite ju češće. Razlog zašto muškarci vole vidjeti otkrivena ženska ramena je taj što ih podsjećaju na grudi jer su zaobljena. Dakle, ne morate imati duboki dekolte kako bi probudili maštu kod vašeg muškarca.

Obujte štikle

To ne znači nužno da su mu stopala fetiš. Područje njegova mozga koje komunicira s njegovim međunožjem nalazi se tik do onoga koje je povezano sa stopalima. Žensko uredno stopalo u preslatkoj ljetnoj štikli može u vašem muškarcu zasigurno probuditi prljave misli.


Izvor: cosmopolitan.hr