Putovanja

SAD JE PRAVO VRIJEME

Potrudite se napraviti barem nešto od ovog

Iako nikad nije kasno, idealno bi bilo da dok ste u svojim naljepšim godinama, puni energije i entuzijazma izađete u svijet i doživite najbolja putovanja kako kasnije ne biste žalili.

Jednostavno otputujte!   FOTO:Ivana Ivanovic/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Sigurno ste nebrojeno puta čuli „E što bi ja sad radio da su mi tvoje godine“ ili „Protratit ćeš svu svoju mladost na tom kompjuteru“ ili nešto slično tome, ali znate što? U pravu su! Dvadesete, pogotovo rane dok se još školujete i nemate poslovnih briga ili lijepih obveza poput onih kada ste u braku i imate djecu, najljepše su godine vaše mladosti i vašeg života i zasigurno ih se nećete htjeti sjećati po smartphoneovima ili Facebooku.

Buzzfeed je objavio video u kojem je unutar dvije minute sadržano deset putovanja koje bi u dvadesetima svatko morao obaviti. Neka od njih su kampiranja na plaži, „road trip“ sa svojom ekipom, putovanje na kojima je sve što ćete ponijeti samo jedan ruksak na leđa…Naravno, kada biste ispunili svih deset to bi za vas bilo idealno, međutim ako neka i niste u mogućnosti ispuniti ništa zato, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i dosta lako ostvarivih ideja, a možda dobijete i vi neku inspiraciju. U svakom slučaju isplati se pogledati video i razmisliti o tome.

I na samom kraju što reći nego, sretan put!