Ljubav & sex

NOSITE GA ŠTO ČEŠĆE

Muškarci vas obožavaju vidjeti u sexy donjem rublju

Sigurno ste se mnogo puta pitala što za muškarca predstavlja vaše sexy rublje, što on misli i kako se osjeća kada ga vi nosite ili ga s njime zavodite. Mi vam donosimo odgovore, a ako ste mislili da je kupovanje sexy rublja bacanje novaca, prevarili ste se.

Ilustracija   FOTO:revistagq.com
Piše: Republika.eu / Magazin.net.hr

Poklon za njega

Mnoge žene kupe sexy rublje i nose ga samo zbog svog muškarca. Da ju on vidi u njemu i da ga on kasnije skine. Rublje i je na neki način vaš poklon muškarcu, zato nemojte štedjeti na njemu. Svatko voli dobiti poklon, zar ne?

Nosite ga uvijek

Ubrzan način života, stres, ludnica na poslu… Ponekad se i ne stignemo opustiti sa svojim muškarcem. Nosite sexy rublje uvijek, pa i onda kada ste najumorniji i kada želite to odraditi samo kako bi odradili nakon napornog dana, ono što imate na sebi vašem muškarcu probudit će maštu, a vi ćete se osjećati predivno.

Osjećat ćete se seksipilnije

Osim što se muškarcu jako sviđa kada ga nosite, u njemu ćete se i vi osjećati ženstvenije i zavodljivije. Vaš partner će to prepoznati, a vi nećete požaliti.

No, kakvo rublje odabrati?

Netko voli kožu, netko crnu boju. Netko voli svilenkasto i baršunasto, a netko voli prozirnu čipku u cijelosti. Potrudite se saznati što vaš muškarac voli. Mi predlažemo da ga povedete u shopping.

 

U žurbi i spremanju za posao odjenite sexy rublje i pokažite mu što imate na sebi. Time ste mu dali do znanja što ga čeka kada se vrati kući, a ta misao će vam pomoći da oboje lakše preživite radni dan.

Izvor: magazin.net.hr