Putovanja

BON VOYAGE

Putovanja koja ne smijete propustiti

Većina ljudi voli putovati, a sama pomisao na upoznavanje novih ljudi, gradova i kultura u svakom od njih će probuditi uzbuđenje. No, dok su jednima putovanja strast, postoje i oni koji nikad ne bi putovali ni do susjednog grada ako baš ne moraju. Ipak, bijeg od stvarnosti svima dobro dođe, a uspomene za cijeli život su dodatni plus.

Ilustracija   FOTO:jetsettimes.com
Piše: Republika.eu/Onaportal.com

Naravno putovanja ne moraju biti na neke egzotične destinacije. Iznenadni odlazak na koncert u drugom gradu ili romantični vikend na selu mogu biti nezaboravna avantura. Stoga, pripremite kofere, jer si određena putovanja morate priuštiti.

Koliko god zastrašujuća bila i sama pomisao na odlazak u nepoznato bez ikoga, skupite hrabrost i učinite to. Na solo putovanjima prisiljeni ste posvetiti se samo sebi, a ako to inače ne činite, ovo je prava prilika.

Putovanje s najboljim prijateljima već samo po sebi garantira zabavu, a izlasci, dobra hrana i ludi provodi samo će ga učiniti još savršenijim. Ne zaboravite ponijeti fotić kojim ćete zabilježiti nezaboravne avanture i stvoriti trajne uspomene.

Iako su svaka putovanja iskustvo, ona duža su ipak posebna. Na njima možete potpuno upoznati i istražiti mjesto u kojem odsjedate, ali i posjetiti obližnja mjesta.

Romantično putovanje s voljenom osobom ne smijete propustiti, pogotovo ako se vaša ljubav nalazi u drugom gradu pa se ne viđate koliko bi željeli. Gdje ćete ići nije bitno, bitno je samo da ste zajedno. A osim zajedničkih uspomena, možete puno naučiti jedno o drugom.

Ako vas nazove prijatelj ili prijateljica s idejom da za par sati otputujete negdje na vikend, prihvatite. Spontane odluke uvijek se ispostave i najboljim odlukama, a to vrijedi i za ovakva iznenadna putovanja. Stoga strpajte u kofer prvo što vam padne pod ruku i bon voyage. 

Izvor: onaportal.com