Ljubav & sex

EVO NEKOLIKO PRIJEDLOGA

Ljeto je pravo vrijeme za pravi vrući seks!

Ubrzani tempo života, posao i poznata rečenica „Boli me glava i umorna sam“ neka postanu zamjena za dobar seks s vašim partnerom. Donosimo vam 7 savjeta kako to postići i razuvjeriti vas da dosadne stvarčice iz vaše spavaće sobe i nisu toliko dosadne kako vi mislite.

Ljeto je, opusti se i uživaj!   FOTO:sibenik.in
Piše: Republika.eu

Otputujte

Ne morate otputovati 300 km kako bi primijenili ovaj savjet. Dovoljno je da se maknete iz vašeg grada u kojemu je vama sve već poznato. Rezervirajte si sobu u motelu i svakako isključite vaše smartphonove. Posvetite se jedno drugome.

Napravite ugođaj u vašoj spavaćoj sobi

Zapalite svijeće, po podu razbacajte jastuke i namirišite vaša četiri zida. Skinite se goli i budite iskreni jedno prema drugome. Postavljajte si međusobno pitanja što najviše volite i priuštite oralni seks jedno drugome nakon toga. I da, zrcalo bi vam uvelike moglo pomoći kao rekvizit da strast bude još veća.

Poklonite mu striptiz

Striptiz je jedan od boljih načina kako da zavedete svog partnera. On će ujedno podići vaše samopouzdanje izvedete li ga onako kako treba. Obucite laganu odjeću, novo donje rublje i opustite se. Izbjegavajte uske hlače i odjeću koju je teško skinuti.


Foto: metro-portal.hr

Oralno zadovoljstvo

Oralni seks je uvijek dobar odabir kako bi međusobne strasti između vas i vašeg partnera dosegle vrhunac. Neka vaš jezik bude pokretljiv non stop dok se podižete i spuštate, a njegovim penisom dodirujte svoje obraze i grudi. Strasti neće nedostajati.

Masaža

Počastite svog frajera zločestom masažom. Započnite masirati prednji dio njegova tijela uključujući i penis, prvo čvrsto, a zatim nježnije. Snažno masiranje će ga opustiti, a nježno će ga napaliti. Kada mu masirate prsa, svojom vaginom trljajte se neprestano po njegovom penisu. Dok pružate masažu svom partneru, nemojte u tom trenutku misliti na svoje zadovoljstvo, nego samo na njega. Vjerujte, on će vam u nastavku vratiti ovakav užitak.


Foto: ljepota.ba

Ah, te igračke

U kupovinu seksi igračaka idite zajedno. One će promijeniti vaš seksualni život i izbaciti monotoniju iz vašeg kreveta. Vibratori mogu samo pojačati uzbuđenje i poboljšati orgazam, a seks čine razigranijim i maštovitijim.

Dodatni užitak

Masturbacijom ćete dodatno oraspoložiti partnerovu maštu. Masturbirajte pred njim kada dođe s posla iz dućana ili pak činite to jedno ispred drugog. Partner će izluditi kada vidi da doživljavate vrhunac pred njegovim očima.

Izvor: cosmopolitan.hr