Ljubav & sex

ZAŠTO NE?

Recept za ljetnu avanturu

Ljeto već naveliko traje i izvlači ono najbolje iz svih. Plaže, novi ljudi i tulumi samo su dodatak dobrom raspoloženju koje je zarazno bez obzira na tropske vrućine. A ako tome svemu još dodate i ljetnu avanturu, ljeto za pamćenje je zajamčeno.

Ilustracija   FOTO:hercampus.com
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.hr

Ipak, kada je riječ o ljetnim avanturama, na neke stvari biste ipak trebali pripaziti. Naziv „avantura“ već sam za sebe govori kako je ta veza kratkog vijeka i kako bi trebala započeti i završiti na godišnjem odmoru, no ipak postoji rizik da završite slomljenog srca ili u ne daj Bože većim problemima.

Prolaznost

Kao što smo napomenuli, ljetne avanture su kratkog roka trajanja. Može to biti sex za jednu noć ili viđanje i veza bazirana na sexu koja traje koliko i ljetovanje, pa stoga ako ste tip osobe koja se brzo veže za nekoga, radije se ne upuštajte u to.  

S kim

Pripazite s kim ćete se upustiti u takvu avanturu. Prijatelji i kolege s posla kojeg svakodnevno viđate su off limits. Nakon povratka u stvarnost postoji mogućnost da umjesto ljeta za pamćenje imate neugodne situacije i nerješene odnose.

Granice

Postavite granice i odmah dajte do znanja želite li sex za jednu noć, samo briju ili što god. Isto tako poštujte tuđe granice.  

Zaštita obavezna

Seks u plićaku, na terasi ili nekom drugom neuobičajenom mjestu zvuči super. No koliko god bili opušteni i spremni eksperimentirati ne upuštajte se u NIŠTA bez zaštite. Nemojte si zbog neodgovornosti pokvariti nešto što treba biti lijepa uspomena. 

Izvor: cosmopolitan.hr