Ljubav & sex

UVIJEK I ZAUVIJEK

Želite li zadržati strast u vezi? Onda ovo ne smijete prestati raditi!

Prvi mjeseci veze sa vašim muškarcem idealni su. No, kako vrijeme prolazi "maske padaju", a poneke njegove navike idu vam na živce...onda ste na pravom mjestu jer mi vam možemo pomoći!

Nemojte izgubiti nježnosti...   FOTO:tportal.hr
Piše: Republika.eu

Nosi tri dana istu majicu, bacio prljave čarape pod stol ili vas nije zagrlio kad ste došli s posla. Donosimo vam savjete kojih bi ste se trebali pridržavati kako bi strasti u vašoj vezi ili braku ostale jednake kao prvog dana, ako ne jednake, bar približno slične.

1. Poziv na vožnju biciklom od vašeg dragog u isto vrijeme kada traje vaša najdrža serija? Seriju stignete pogledati, nemojte ga odbijati u zanimljivim druženjima.

2. Kada vam prepričava svoj radni dan, nemojte kolutati očima. Smijte se i gledajte ga kao da ste ga proveli s njim. To muškarcu puno znači.

3. Kupite sexy rublje i nosite ga svakodnevno, a ne samo za rođendane, Novu godinu i godišnjice.

4. Zaspite s njim nakon sexa ili se mazite goli. Nemojte trčati odmah po svoje gaćice i pidžamu. Vi ste njemu ipak najljepši goli.

5. U šetnji gradom uhvatite ga čvrsto za biceps ili guzu, pogledajte ga ravno u oči i dajte mu znak odobravanja.

6. Oralni sex – učinite ga. Nemojte ga izbjegavati.

7. Izveo vas je na večeru, a vaš mobitel neprestano zvoni. Ostavite ga kući ili u torbici i ignorirajte ostatak svijeta. Ipak je on najbitniji u tom trenutku.

8. Vaš muškarac je duhovit i priča odlične viceve. Kada ste u društvu smijte se vašem dragom. To je podrška s vaše strane jer bi ju i vi voljeli dobiti s njegove.

9. Uvucite se u tuš kabinu kada se on tušira. Ne zato jer vam se žuri, nego zato jer ćete uživati s njim.

10. Pohvalite ga kako je sexy, dobro se ljubi, čini vas napaljenom. On će vam vratiti istom mjerom tako da oboje dobivate.

11. Kada idete kući s posla kupite mu najdraže jelo. Bez posebnog razloga, eto "samo zato"

Izvor: cosmopolitan.hr